Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Paella, mmm…

14 februari, 2006 (20:35) | Familj, Interwebben, Vänner | Av: MaxH

Det känns riktigt skönt att ha en helt ny sida här nu. Fräscht, rent. Min gamla design hade jag haft i fyra år tror jag det var. Lagom trött design, även om jag var småstolt över den, självt pusslat ihop den. Igår lade jag in de gamla posterna här men ju längre bak i tiden jag kom ju mindre ville jag lägga in dem. Inte för att jag var trött på att konvertera in dem, utan för att de var deprimerande och felstavade tafflig engelska. Så jag tänkte lite att det får vara och idag raderade jag dem. Så nu är det fräscht, rent och städat. Jag har dragit lärdom av Johns blogg redan i förväg och har infört sån där spamkontroll där man måste skriva av tecken från en bild. Fräsch, rent, städat och kontrollerat. Välkommen.


Snyggt och gott!

Mamma hade besök idag av några arbetskamrater så hon bjöd dem på paella (uttalas paejja, bara turister och nån liten folkgrupp uttalar det med lj-ljud). Det blev massvis över, säkert 5-7 portioner, och naturligtvis ville hon att jag skulle ta med mig. Undrar vad de säger på jobbet när pizza- och kebabkungen har mat med sig i tre dagar som dessutom är av internationell karaktär. Men gott är det, det ska ni veta. Bara jag får ha min citron till.

På tal om mat – Sernanders krog ska lägga ner! Sernanders krog är den mycket speciella krog som finns bland stundentlägenheterna i Flogsta, Uppsala. Maten tar superlång tid att göra så man ska gå dit mätt, man kan spela rundpingis där… ja, en mycket speciellt ställe. Men nu i höst är det slut på der roliga där och det det blir nog den sista ordentliga buffelträffen i sommar. Jag hoppas verkligen att det blir av, jag åker nog dit även på en mindre träff om det bara blir det.

Uppdatering: hittade följande artikel i UNT.

Skriv en kommentar