Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Lönt att vara arbetslös

17 februari, 2006 (20:37) | Daniel, Jobb | Av: MaxH

Det är märkligt vad ens humör blir påverkat av ens omgivning. Idag när jag vaknade mådde jag bra, nästan på ett strålande humör, delvis för att jag hade vaknat i tid och samtidigt sovit ut. Något som brukar fela på den ena punkten hos mig under veckorna. När jag sedan anlände till jobbet märkte jag att jag fortfarande var på nyvaken-humör men alla andra verkade tro att jag var tvärsur. Deras kommentarer blev jag lite irriterad på. Jag försökte förändra mitt humör fram till lunch men då gav jag upp. Efter lunch var det jag och radion i hörlurarna och jag undvek att prata med andra. Det fungerade på nått sätt. Men vad som hade hänt på morgonen när jag kom till jobbet vet jag inte. Jag tror att det var stämningen på jobbet, det liksom låg i luften. Men jag kan inte minnas att det var någon speciell person. Det var äkta knas men nu är det helg och det är skönt som fasiken. Jag började med att somna helt okontrollerat vid 1430-tiden för att sedan vakna vid 1810 med tron att klockan redan var kväll eller t.om. natt.


HP Pavilion DV4156.
Skön dator.

Jag ringde Resurs Bank här om dagen för att informera mig om hur den försäkring på avbetalningen på datorn jag köpte fungerar. Och det fungerar så att om jag dör eller blir ofrivilligt arbetslös så går försäkringen in och betalar 619:- per månad på avbetalningen. Hippt tyckte jag och la på luren. Helt plötsligt lönar det sig ändå mer att vara arbetslös, diskussionen kring det låter jag ske någon annanstans dock.

På tal om varslet på jobbet – en kille har varit borta på semester/tjänstledigt sedan mitten av december och vet ingenting om det som har hänt på jobbet. Han är dessutom utomlands och chocken han kommer få när han kommer tillbaka är nog inte liten. Tycker ärligt talat synd om honom som får reda på det genom ett brev på hallgolvet.

62 dagar kvar.

Kommentarer

Kommentar av Es mucho para leer, lo iré haciendo poquito a poco.
Skrevs 02 mar 2006, 19:55

Es mucho para leer, lo iré haciendo poquito a poco.

Skriv en kommentar