Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Familjen är samlad.

26 februari, 2006 (22:36) | Familj, Politik | Av: MaxH

Då var vinter-OS i Turin över då. Skönt, men för den sporttokiga kommer det ju mer, fotbolls-VM och allt vad det är. Själv är jag inte speciellt sportintresserad, förutom vid lite högtidligare tillfällen då samt lite motorsporter. På dumburken är det SVT som har tagit ansvaret att leverera rapporterna hem till oss svenskar vilket har fungerat ypperligt. En sak som slog mig idag när jag tittade på hockeyfinalen var att det inte var reklam någonstans. Jag menar då inte i SVT specifikt utan på rinken och på spelarna. Jag visste inte om att det fanns någon sådan bestämmelse eller regel men det blev ganska mycket skönare att titta på matchen då faktiskt. Men, när man ändå tänkte efter, det som verkligen underlättade var att SVT inte har reklampauser. Kisspauserna försvinner så klart men ärligt talat, man behöver inte kissa en gång i kvarten. Det drygaste med SVT var nog när de klockan 18 byter kanal för nyheterna och barnprogrammens skull och sedan 30 minuter senare byter tillbaka samtidigt som man upptäcker att fjärrkontrollen inte ligger i närheten. Men avsaknaden av reklam var, ärligt talat, skitsmutt, förutom deras ”Sändningarna från Turin sponsras av…”

På tal om reklam ska jag bara nämna att Anna Sjödin försvarade sig med att det hon hade gett mig var samhällsinformation, oavsett dess syfte, uppskrivningen av de positiva egenskaperna och massproduceringen av materialet. Hon angav inte heller var jag skulle skicka tillbaka skiten som jag inte hade beställt. Hon som person kommer aldrig att få min röst, den saken är jäkligt säker. Hennes argument att det inte var reklam torkar jag rumpan med.

Min syster är på besök, hon bor i Gijon, Spanien, annars. Det var säkert 5-7 år sedan hon var här senast, vilket gör det hela lite speciellt så klart. Vid middagsbordet idag var det full sjå att hänga med, alla ville prata med alla samtidigt. Och på något sätt så blev det ändå fnittrigare än förra gången, som t.ex. vårt smugglande av daddlar till syrran, som gillade dem, fast morsan ville att vi skulle äta dem, som inte gillade dem. Ibland känns det som om min knäppa familj är bland det tryggaste jag har. Mamma var också helt i extas därför att vi alla fem var samlade. Det var som sagt ett tag sen, det blir det då hon bor i norra spanien medan släkten bor i södra, då ser vi inte henne lika enkelt fast vi råkar vara i samma land när vi reser ner.

Kommentarer gör mig glad :)

Kommentarer

Kommentar av Den där Anna Sjödin ger jag verkligen inte mycket för. Hade hon ringt på min dörr när jag varit på fel humör så skulle hon fått höra en liten historia om ett berusat äckel och en hjälte till läkarstuderande dörrvakt som rensade bort drägge
Skrevs 26 feb 2006, 22:52

Den där Anna Sjödin ger jag verkligen inte mycket för. Hade hon ringt på min dörr när jag varit på fel humör så skulle hon fått höra en liten historia om ett berusat äckel och en hjälte till läkarstuderande dörrvakt som rensade bort drägget.

Skriv en kommentar