Den som ingen riktig pulka har…

5 mars, 2006 (16:26) | Daniel, Familj, Jobb | Av: MaxH

Det hr med humret r ganska lustigt egentligen. Igr var det en lite smre dag fr mig trots att det var helg. Diskussioner uppstod p flera hll som senare gick ver till irritationer fast jag en gng fr lnge sedan lovat mig sjlv att frska lta irritationer rinna av mig. Istllet mrkte jag hur det frgade av sig p allt annat som jag gjorde och det r inte guldfrg vi pratar om. Idag vaknade jag med irritationsbaksmllan men nu fick det banne mig vara nog. Man kan, och br, styra ver sitt humr och man br framfr allt inte lta humret drabba oskyldiga. Fr tv-tre r sedan hll det p att bli skarpt lge med en tjej men det r faktiskt frst idag som jag insg vad jag gillade med henne och gillar n. Hon gr mig glad.

I mndags fanns det bokstavligen talat inget att gra p jobbet. Fast jag var smtt frsenad kunde jag bara ansluta mig till en klunga som lekte med ett tidtagarur. Klockan nio tog jag semster med tanken p att min syster r och besker oss, hon bor ju i Gijon, Spanien, annars. (Eftert hrde jag att en hg mnniskor hade spelat kort i princip hela mndagen vilket gr mitt val till ett helt rtt.) Mamma, pappa, storasyster och jag kte ut till Bjrnn och kte pulka. Susi ker pulka.Eller stjrtlappar var det, kostade 10:- stycket p Jula. Bara tanken att tv p 60+ r och syrran som fyller 39 gjorde det hela till en absurd sak nr man tnkte efter, jag r ju 30+ nu ocks. Men det r det jag gillar med min familj. I backen lrde vi knna tre syskon som hade tefatsliknande saker som kte mycket fort. Vi kte tg flera gnger alla sju och det var hur skoj som helst. Vi bytlnade tefat och stjrtlappar och bytte platser och hll p. Fr min del tog det slut nr en av de sta barnen ville att jag skulle ka frst i tget i deras nyaste tefat som kte mrkbart snabbt, och dessutom skulle det kas i ett guppigare parti. Efter ntt av guppen slog jag i rumpan s hrt att jag nnu har ont om jag sitter halvt tillbaka lutat fast det gtt sex dagar sedan incidenten. Efter den resan sa minstingen att hon ville att jag skulle ka igen och frst, det r roligast d. Jajjamensan, s klart r det roligt att se nr gamlingar gr sig illa. Homo-skmten har s klart haglat p jobbet, om att pulkan har hetat Morgan och annat. Man agar de man lskar, heter det ju, och p jobbet lskar vi varandra vldigt mycket.

Jag har motvilligt fallit offer fr en reklam, nmligen den dr AXE Click-reklamen. Jag smsade in och bestllde sn dr klick-rknare fr 20:-. Jag vet inte vad jag ska ha den till men jag r skrotsamlare helt enkelt. Nu nr jag har ftt hem den s mste jag rkna ngot men hemma r det lite svrt. I reklamen gr Ben Affleck runt och rknar flrtar men jag r mest hemma p min fritid och hr hemma flrtas det lite dligt mellan krukvxterna och mig. Jag tnkte dock brja rkna hur mnga reklamer fr olika rengrningsmedel det r i timman, tvttmedel inkluderat. Bacillfritt ska det ju vara allting. Reklamfilmen kan du om du vill se hr.

Skriv en kommentar