Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Den som ingen riktig pulka har…

5 mars, 2006 (16:26) | Daniel, Familj, Jobb | Av: MaxH

Det här med humöret är ganska lustigt egentligen. Igår var det en lite sämre dag för mig trots att det var helg. Diskussioner uppstod på flera håll som senare gick över till irritationer fast jag en gång för länge sedan lovat mig själv att försöka låta irritationer rinna av mig. Istället märkte jag hur det färgade av sig på allt annat som jag gjorde och det är inte guldfärg vi pratar om. Idag vaknade jag med irritationsbaksmällan men nu fick det banne mig vara nog. Man kan, och bör, styra över sitt humör och man bör framför allt inte låta humöret drabba oskyldiga. För två-tre år sedan höll det på att bli skarpt läge med en tjej men det är faktiskt först idag som jag insåg vad jag gillade med henne och gillar än. Hon gör mig glad.

I måndags fanns det bokstavligen talat inget att göra på jobbet. Fast jag var smått försenad kunde jag bara ansluta mig till en klunga som lekte med ett tidtagarur. Klockan nio tog jag semster med tanken på att min syster är och besöker oss, hon bor ju i Gijon, Spanien, annars. (Efteråt hörde jag att en hög människor hade spelat kort i princip hela måndagen vilket gör mitt val till ett helt rätt.) Mamma, pappa, storasyster och jag åkte ut till Björnön och åkte pulka. Susi åker pulka.Eller stjärtlappar var det, kostade 10:- stycket på Jula. Bara tanken att två på 60+ år och syrran som fyller 39 gjorde det hela till en absurd sak när man tänkte efter, jag är ju 30+ nu också. Men det är det jag gillar med min familj. I backen lärde vi känna tre syskon som hade tefatsliknande saker som åkte mycket fort. Vi åkte tåg flera gånger alla sju och det var hur skoj som helst. Vi bytlånade tefat och stjärtlappar och bytte platser och höll på. För min del tog det slut när en av de söta barnen ville att jag skulle åka först i tåget i deras nyaste tefat som åkte märkbart snabbt, och dessutom skulle det åkas i ett guppigare parti. Efter nått av guppen slog jag i rumpan så hårt att jag ännu har ont om jag sitter halvt tillbaka lutat fast det gått sex dagar sedan incidenten. Efter den resan sa minstingen att hon ville att jag skulle åka igen och först, det är roligast då. Jajjamensan, så klart är det roligt att se när gamlingar gör sig illa. Homo-skämten har så klart haglat på jobbet, om att pulkan har hetat Morgan och annat. Man agar de man älskar, heter det ju, och på jobbet älskar vi varandra väldigt mycket.

Jag har motvilligt fallit offer för en reklam, nämligen den där AXE Click-reklamen. Jag smsade in och beställde sån där klick-räknare för 20:-. Jag vet inte vad jag ska ha den till men jag är skrotsamlare helt enkelt. Nu när jag har fått hem den så måste jag räkna något men hemma är det lite svårt. I reklamen går Ben Affleck runt och räknar flörtar men jag är mest hemma på min fritid och här hemma flörtas det lite dåligt mellan krukväxterna och mig. Jag tänkte dock börja räkna hur många reklamer för olika rengörningsmedel det är i timman, tvättmedel inkluderat. Bacillfritt ska det ju vara allting. Reklamfilmen kan du om du vill se här.

Skriv en kommentar