Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Var tar det vita vägen när snön smälter?

21 mars, 2006 (18:30) | Daniel, Film/TV/Radio | Av: MaxH

Här om dagen var det en 11-årig tjej som ringde in till radioprogrammet Christer på P3. Det brukar normalt vara lite äldre personer som ringer in och frågar om hur de ska lösa trasslet med sin sambo eller liknande, och därför spetsade jag öronen lite extra noga. Den lilla tjejen ville veta var de vita i snön försvinner när snön smälter. Radiopratarna blev liksom jag förvånade över en sådan fråga och hade svårt att svara på den. Det slutade med att en annan radiolyssnare som ringde in och förklarade att det var ljuset som reflekterades i iskristallerna som gav det vita ljuset. Gullig och ovanlig fråga.

På väg hem från mamma i förra veckan mötte jag inte mindre än sju stycken joggare på den 20 minuter långa promenaden. Hurtigsamvetet knackade på hos mig med i och med det och undrade när jag ska börja göra saker som jag borde men som jag inte gör alls. Snart, svarade jag mig själv och tänkte samtidigt på min viktökning sedan jag slutade röka medan hurtigbullarna joggade förbi.

Jag har precis sett filmen Tjenare Kungen och kan varmt rekommendera den. Handlar om ett gäng tjejer som vill uppfylla den största drömmen garageband kunde göra på 80-talet, att få skivkontrakt. 80-talet och kampen för drömmen har den centrala rollen i filmen och med allt strul blev jag lite rörd ändå i slutet. Mycket för att just det årtalet ligger mig nära hjärtat.

I helgen hade vi ett LAN på jobbet och eftersom omständigheterna var som de var så hade vi ingen uppkoppling mot internet. Det hela gjorde det mycket mysigare ärligt talat, alla var koncentrerade på att just spela istället för att kolla mail och annat. Det blev en hel del bilspel där undertecknad ägde resten, men i FPS-shooters presterades det lite sämre. Det var länge sedan jag var på ett hederligt LAN. Detta var bland det mysigaste jag har varit på länge men dessvärre blev jag inte mätt. Vi får se om det blir något mer i framtiden, hoppas på det.

30 dagar kvar, sen är det slut. Kommentarer gör mig fortfarande glad :-)

Kommentarer

Kommentar av Bueno, pues ahora me he leido casi todo, empezando por lo último, claro. Divertido de leer y de enterarme de otras cosas que no te da tiempo a contarme. Bueno, ahora me voy a acostar, yo creo que tú duermes ya. Besos.
Skrevs 21 mar 2006, 22:23

Bueno, pues ahora me he leido casi todo, empezando por lo último, claro. Divertido de leer y de enterarme de otras cosas que no te da tiempo a contarme.
Bueno, ahora me voy a acostar, yo creo que tú duermes ya. Besos.

Skriv en kommentar