Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Freivalds sjätte sinne

23 mars, 2006 (22:58) | Film/TV/Radio, Politik | Av: MaxH

Filmen Sjätte sinnet går på tv nu och det får mig att fundera. Vad är normalt, vad är genialt och vad är galet? Människan gör sina egna gränser utefter majoriteten och det som avviker kallar man antingen idiotiskt eller genialt beroende på hur slutet artar sig på diskussioner. Lite som att bli hjälte beror mer på situationen och hur bra det lyckats än det man faktiskt gör. Måste också tillägga filmen faktiskt är mästerlig, speciellt den lilla grabben vars namn jag just nu inte kommer ihåg. Jag gillar såna där filmer där det är en oväntad tvist på historien, ett annat exempel är filmen Fallen. På tal om film, efter att ha sett Tjenare kungen blev det liksom oavslutat, jag tror banne mig jag blev kär i Abra. Fick se filmen igen för att kunna lägga det åt sidan och tänka på annat. Välkommen till KnasDaniel! :-)

Freivalds är inte en person jag skulle lägga i facket Geni. Hon har förut också betett sig illa och det medierna inte tycks bry sig om speciellt mycket är att hon har ljugit – hon sa sig inte känna till någon kontakt med webhotellet fast det visade sig vara hon själv som beodrade det hela. Jag anser att det var rätt gjort, sen vilken lag det strider emot vet jag inte. Att låta ett svenskt parti provocera ytterligare när relationerna redan är kassa är inte så jäkla smart. Men tillbaka till sakfrågan: politiker som ljuger borde kedjas fast vid en betongklump och sänkas i Östersjön. Är man förtroendevald har man fått ett förtroende. Det är inget sjätte sinne jag efterfrågar direkt.

Kommentarer

Kommentar av Un poco duro, eso de mandarlos al fondo del mar. Si hicieramos así con todos, el mundo se quedaría bastante menos poblado (por lo menos de políticos)
Skrevs 26 mar 2006, 08:09

Un poco duro, eso de mandarlos al fondo del mar. Si hicieramos así con todos, el mundo se quedaría bastante menos poblado (por lo menos de políticos)

Kommentar av (No sé si te llegó mi comentario,por si acaso, vuelvo a escribir) Un poco duro, eso de mandarlos al fondo del mar. Si se hiciera así con todos, el mundo se quedaría mucho menos poblado (por lo menos de políticos)
Skrevs 26 mar 2006, 08:12

(No sé si te llegó mi comentario,por si acaso, vuelvo a escribir)
Un poco duro, eso de mandarlos al fondo del mar. Si se hiciera así con todos, el mundo se quedaría mucho menos poblado (por lo menos de políticos)

Skriv en kommentar