Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Ljuv musik i öronen

17 april, 2006 (10:02) | Daniel | Av: MaxH

Över tre veckor sedan jag skrev ett inlägg senast, fy skäms på mig. Har en del annat att förklara också. Men allt i sinom tid, vi börjar med lite tyckande.

iAudio U2 1GbJag köpte en MP3-spelare för någon vecka sedan. Efter lite strosande tillsammans med min gode vän Stefan blev det en av märket iAudio på 1Gb för 1500 hårt förvärvade riksdaler, såld av en söt tjej på Teknikmagasinet i Västerås, jag vill minnas att hon hette Sandra. När jag kom hem började jag genast undersöka dess funktioner och upptäckte att det går att själv uppgradera dess mjukvara, lite som Windows Update. Jag tankade hem senaste mjukvaran och uppdaterade den – och sen blev det svettigt. Den vägrade starta. Dessvärre fungerar det så att apparaten behöver en fungerande mjukvara för att kunna ändra eller ta emot en mjukvara, lite moment 22 där. Efter två timmar, mycket svettiga sådana, hade jag dels upptäckt en återställningsknapp och dels luskat ut hur den fungerade. Eftersom det inte stod med i manualen något om den, förutom att den existerade, blev det förutom svettiga timmar också irriterade timmar. När jag löst mitt problem passade jag på att maila den svenska agenten för iAudio och berättade om mitt numera lösta problem samt påpekade bristerna i manueln. Till svar fick jag, förutom lösningen jag behövde tre irriterade och svettiga timmar tidigare, också informationen att om jag ville påpeka saker om manualen fick jag vända mig till tillverkaden eftersom de inte har något med det att göra. På internet skiljer det bara fyra tecken, .se och .com. Som agentur tycker jag de borde ha skickat vidare det på deras egna kanaler, men nej nej. Tack för den ansvarstagandet. En recension på några ord kan sägas att apparaten är funktionsmässigt suverän, men jag litar inte riktigt på supporten. Det var förresten en korrupt mjukvara som orsakade det hela, jag använder således inte senaste längre. Storleken är som en vanlig tändare, vilket lite ironiskt passar mig som slutade röka här i november.

Anledningen till att jag köpte spelaren var litegranna med tanke att börja någon form av motions…träning. Förra lördagen hände det för mig oerhört otroligt att jag gick en promenad. Det enda syftet med den promenaden var just motion; jag skulle ingenstans och hade inte heller något ärende. I spelaren (som nu fungerade som den skulle, tack och lov) hade jag fyllt upp med program från Sveriges Radio P1, På minuten, ni känner säkerligen till det. (Jag kan förresten flika in tipset här att det går bra att ladda hem programmen från deras hemsida, www.sr.se.) Promenaden tog ca 45 minuter och det var hur skönt som helst ärligt talat. Spelaren gör att man glömmer av tiden på ett lättare sätt och jag fick mig många goda skratt samtidigt som tankarna luftades. Har blivit några gånger till, men då med andra syften faktiskt. Kommer hända igen dock.

Kommentarer gör mig superglad!

Kommentarer

Kommentar av Om du tänker dig din kondition, och så lirar du innebandy. Så känner jag mig just nu. Men promenader är nice! Också löpning i valfri variant, så lycka till och ha det kul med nya prylen :D
Skrevs 17 apr 2006, 10:14

Om du tänker dig din kondition, och så lirar du innebandy. Så känner jag mig just nu.
Men promenader är nice! Också löpning i valfri variant, så lycka till och ha det kul med nya prylen :D

Kommentar av Pues entre lo que sudaste arreglando el problema y los minutos del paseo habrás tenido mucho ejercicio… mental y físico
Skrevs 18 apr 2006, 20:06

Pues entre lo que sudaste arreglando el problema y los minutos del paseo habrás tenido mucho ejercicio… mental y físico

Kommentar av det verkade vara jobbiga svettiga timmar… Har jjag inspirerat dig? :P Jag har tappat min iaf.. Lycka till med promenaderna, själv ska jag börja cykla snart.. (när det inte regnar) :D
Skrevs 20 apr 2006, 17:26

det verkade vara jobbiga svettiga timmar… Har jjag inspirerat dig? :P Jag har tappat min iaf..

Lycka till med promenaderna, själv ska jag börja cykla snart.. (när det inte regnar)

:D

Kommentar av Hej! Jag har precis som du köpt en iAudio U2 och gjort misstaget att uppdatera den… hur lyckades du återställa den?? Väldigt frustrerande att inte kunna använda den så jag blev glad när jag läste att du lyckats till sist!! // Pia
Skrevs 31 jul 2006, 19:35

Hej!
Jag har precis som du köpt en iAudio U2 och gjort misstaget att uppdatera den… hur lyckades du återställa den?? Väldigt frustrerande att inte kunna använda den så jag blev glad när jag läste att du lyckats till sist!!
// Pia

Skriv en kommentar