Ljuv musik i ronen

17 april, 2006 (10:02) | Daniel | Av: MaxH

ver tre veckor sedan jag skrev ett inlgg senast, fy skms p mig. Har en del annat att frklara ocks. Men allt i sinom tid, vi brjar med lite tyckande.

iAudio U2 1GbJag kpte en MP3-spelare fr ngon vecka sedan. Efter lite strosande tillsammans med min gode vn Stefan blev det en av mrket iAudio p 1Gb fr 1500 hrt frvrvade riksdaler, sld av en st tjej p Teknikmagasinet i Vsters, jag vill minnas att hon hette Sandra. Nr jag kom hem brjade jag genast underska dess funktioner och upptckte att det gr att sjlv uppgradera dess mjukvara, lite som Windows Update. Jag tankade hem senaste mjukvaran och uppdaterade den – och sen blev det svettigt. Den vgrade starta. Dessvrre fungerar det s att apparaten behver en fungerande mjukvara fr att kunna ndra eller ta emot en mjukvara, lite moment 22 dr. Efter tv timmar, mycket svettiga sdana, hade jag dels upptckt en terstllningsknapp och dels luskat ut hur den fungerade. Eftersom det inte stod med i manualen ngot om den, frutom att den existerade, blev det frutom svettiga timmar ocks irriterade timmar. Nr jag lst mitt problem passade jag p att maila den svenska agenten fr iAudio och berttade om mitt numera lsta problem samt ppekade bristerna i manueln. Till svar fick jag, frutom lsningen jag behvde tre irriterade och svettiga timmar tidigare, ocks informationen att om jag ville ppeka saker om manualen fick jag vnda mig till tillverkaden eftersom de inte har ngot med det att gra. P internet skiljer det bara fyra tecken, .se och .com. Som agentur tycker jag de borde ha skickat vidare det p deras egna kanaler, men nej nej. Tack fr den ansvarstagandet. En recension p ngra ord kan sgas att apparaten r funktionsmssigt suvern, men jag litar inte riktigt p supporten. Det var frresten en korrupt mjukvara som orsakade det hela, jag anvnder sledes inte senaste lngre. Storleken r som en vanlig tndare, vilket lite ironiskt passar mig som slutade rka hr i november.

Anledningen till att jag kpte spelaren var litegranna med tanke att brja ngon form av motions…trning. Frra lrdagen hnde det fr mig oerhrt otroligt att jag gick en promenad. Det enda syftet med den promenaden var just motion; jag skulle ingenstans och hade inte heller ngot rende. I spelaren (som nu fungerade som den skulle, tack och lov) hade jag fyllt upp med program frn Sveriges Radio P1, P minuten, ni knner skerligen till det. (Jag kan frresten flika in tipset hr att det gr bra att ladda hem programmen frn deras hemsida, www.sr.se.) Promenaden tog ca 45 minuter och det var hur sknt som helst rligt talat. Spelaren gr att man glmmer av tiden p ett lttare stt och jag fick mig mnga goda skratt samtidigt som tankarna luftades. Har blivit ngra gnger till, men d med andra syften faktiskt. Kommer hnda igen dock.

Kommentarer gr mig superglad!

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2006-04-17

Om du tnker dig din kondition, och s lirar du innebandy. S knner jag mig just nu.
Men promenader r nice! Ocks lpning i valfri variant, s lycka till och ha det kul med nya prylen :D

Kommentar av
Skrevs 2006-04-18

Pues entre lo que sudaste arreglando el problema y los minutos del paseo habrs tenido mucho ejercicio… mental y físico

Kommentar av
Skrevs 2006-04-20

det verkade vara jobbiga svettiga timmar… Har jjag inspirerat dig? :P Jag har tappat min iaf..

Lycka till med promenaderna, sjlv ska jag brja cykla snart.. (nr det inte regnar)

:D

Kommentar av
Skrevs 2006-07-31

Hej!
Jag har precis som du kpt en iAudio U2 och gjort misstaget att uppdatera den… hur lyckades du terstlla den?? Vldigt frustrerande att inte kunna anvnda den s jag blev glad nr jag lste att du lyckats till sist!!
// Pia

Skriv en kommentar