Den vnliga supporten

1 maj, 2006 (20:37) | Daniel, Film/TV/Radio, Jobb | Av: MaxH

MP3-spelaren fungerar bra och i den hrde jag p jobbet en reklam fr Sand mleri. I den lovade de att sina hantverkare inte jobbar svart. Allts, om ett fretag mste g ut och lova en sdan sak officiellt r det ntt knas. Jag knner inte till dem mer n namnet och antagligen har inte de ngot att gra med skulden till ryktet bland hantverkare heller. Min pappa inflikade i debatten att det kan vara negativ reklam ocks eftersom man d vet att de r dyra. Alla mynt har tv sidor.

Jag har ett nytt, tillflligt, jobb. Det bestr av att koppla elskp som gr till kranar, vi r ngra stycken frn mitt frra jobb som r dr. Jobbet r visserligen enklare och, som man sger, softare. Men det negativa r att man mste st hela dagarna vilket r ganska jobbigt. Men antar att man trnar lite muskler samtidigt…

Frresten, ska bertta en annan sak. I tisdags nr jag kom hem var min dator helt dd. Efter ngra timmars pillande verkade det vara ntaggregatet, den manick som ger strm till alla andra manicklar. Eftersom tillverkaren av det ger tre rs garanti var det ingen fara med det, dremot var jag inte helt sker och det kunde istllet vara fel p moderkortet, manicken som hller koll p alla andra manicklar, och p det var det bara tv veckor kvar p garantin p den delen. Som resultat startade jag omedelbart en e-postkorrespondans med svl tillverkaren till ntaggregatet, Antec, samt inkpsstllet fr moderkortet, Komplett.se. Alla var mycket vnliga mot mig och Antec sa i princip till mig att lmna in ntaggregatet dr du kpt det, Datacorner, en lokal butik ver disk. Skulle de krngla skulle jag hra av mig till Antec s fixar de biffen. Sknt dr med backup dr. Jag antar att de har rd med det nr deras produkter r de bttre p marknaden.

Till saken hr att fakturan fr ntaggregatet r inte s vrst tkomlig just nu. Jag ringde till Datacorner och frklarade mitt elnde och d sa de helt enkelt att jag kunde kpa ett nytt ntaggregat p ppet kp som jag sedan lmnar tillbaka nr garantirendet frn Antec r utklarat. ven om jag nu inte kan lmna tillbaka ntaggregatet s ansg jag det vara vrt att spendera 550:- fr att kunna anvnda datorn dessa dagar. Annars hade jag varit utan i skert tio dagar minst. Fett med credits till Datacorner, Antec och Komplett fr deras trevliga bemtande i problemtider.

Vren knns i luften. Sknt tycker jag.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2006-05-01

Pues vaya, no dices nada del pobrecito caracol que nos encontramos, ?qu habr sido de l?

Kommentar av
Skrevs 2006-05-01

Trevligt, mste nog ocks infrskaffa ett nytt ntagg, blir vl Antec pga supporten :)

Kommentar av
Skrevs 2006-05-03

Du verkar vara rik p erfarenheter av prat med supportpersonal, av de tidigare inlgg jag har lst. Sknt att du frhandlade dig till en s bra deal.

Skriv en kommentar