Tekoppen r funnen!

12 maj, 2006 (21:51) | Allmnt, Daniel, Jobb | Av: MaxH

Jag har hittat tekoppen! Den har sedan frra helgen huserat i mikrovgsugnen. Efter att jag hade en lite stressig frukost dr nn gng ville jag vrma tet nr jag kom hem igen och sedan glmde jag den dr. Ett tag trodde jag att ngon hade tagit den eftersom jag en natt glmde balkongdrren ppen… men sannolikheten att ngon tar en kopp men inte ngon av de datorer jag har r nog ganska liten, frsumbar. Jag tackar bde mamma fr erbjudandet om att lna stora tekoppar samt gish fr tipset om att sluta leta – vilket jag redan hade gjort… det gr ganska fort att leta igenom standardplatserna i en tva.

Och s var det med det. I dag har jag ocks jobbat min sista dag och r frn och numera fri som en fgel. Vad som hnder i framtiden fr vi se men ett hett tips r att jag kommer grilla lite i sommar. Nn som ska med?

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2006-05-12

Sklart jag hnger p :)

Kommentar av u b the grill shiznitt
Skrevs 2006-05-13

u b the grill shiznitt

Kommentar av si tienes verduras y pescado para asar me voy contigo…
Skrevs 2006-05-13

si tienes verduras y pescado para asar me voy contigo…

Skriv en kommentar