Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tekoppen är funnen!

12 maj, 2006 (21:51) | Allmänt, Daniel, Jobb | Av: MaxH

Jag har hittat tekoppen! Den har sedan förra helgen huserat i mikrovågsugnen. Efter att jag hade en lite stressig frukost där nån gång ville jag värma tet när jag kom hem igen och sedan glömde jag den där. Ett tag trodde jag att någon hade tagit den eftersom jag en natt glömde balkongdörren öppen… men sannolikheten att någon tar en kopp men inte någon av de datorer jag har är nog ganska liten, försumbar. Jag tackar både mamma för erbjudandet om att låna stora tekoppar samt gish för tipset om att sluta leta – vilket jag redan hade gjort… det går ganska fort att leta igenom standardplatserna i en tvåa.

Och så var det med det. I dag har jag också jobbat min sista dag och är från och numera fri som en fågel. Vad som händer i framtiden får vi se men ett hett tips är att jag kommer grilla lite i sommar. Nån som ska med?

Kommentarer

Kommentar av Såklart jag hänger på :)
Skrevs 12 maj 2006, 22:00

Såklart jag hänger på :)

Kommentar av u b the grill shiznitt
Skrevs 13 maj 2006, 00:54

u b the grill shiznitt

Kommentar av si tienes verduras y pescado para asar me voy contigo…
Skrevs 13 maj 2006, 08:55

si tienes verduras y pescado para asar me voy contigo…

Skriv en kommentar