Vilken tur att man r ledig

11 juni, 2006 (10:37) | Daniel, Familj | Av: MaxH

Att inte nmna tillslaget mot the pirat bay vore en synd fr mig, men jag hoppar nog ver det med undantaget att jag nu r med i piratpartiet. Var rsten hamnar fr vi dock se men Bodstrm r inte populr, och inte heller de som stdjer honom.

Jag r uppe i en tvveckorsperiod dr det har varit hur mycket som helst fr mig att gra, vilken tur att jag inte har ett jobb. Eller? Nu r det bara en stor sak kvar, om en vecka drar jag ner till DreamHack i fyra dagar och det ska bli skoj. Jag har skrivit en liten artikel varfr man kommer tillbaka dit, ls den grna. Allt detta att gra har blivit nstan frustrerande, folk vill snacka en stund p MSN men s sger man att man mste dra. Tre dagar senare hnder samma sak, man knner sig lite elak. Hoppas ni har frstelse i alla fall.

I ett dryga halvr har jag funderar p om jag br kpa en digitalkamera och nu har jag har insett att jag vill kpa en. Jag har bestmt mig fr en vanlig kompakt modell som kommer ut i slutet av juni, Fujifilm Finepix F30. Jag frsker intala mig att den r mycket lttare att transportera n en systemkamera (Hej John) och hur bra den r fast jag inte kommer kunna ha den p DreamHack om tv veckor, allt detta intalande fr att inte falla offer fr att kpa en annan kamera. Eftersom jag ju har insett hur bra den r. Det r dess ISO 3200 jag gillar rligt talat. Och ni som funderar p bildkvaliten s r det mer n duglig, se sjlva.

Min mamma och pappa firade rubinbrllop i gr (40 r) genom att vlsigna ringar framfr altaret. Mamma hade jobbat med mat och andra frberedelser skert i tv veckor innan fr festen eftert men jag kan lova er att det var hur skoj som helst. Undertecknad fick ran att arrangera en mini-tipspromenad vilket var uppskattad. Likas var den starkt spanskinfluerade maten hur god som helst. Till det spelades det spanska snger varvat med svensk folkmusik och ngra klassiska stycken, vilken blandning va? Min mor figurerade i en sverigedrkt som hon en gng, med lite hjlp frn andra, gjort sjlv och det var hur vackert som helst. Sista psalmen i den katolska kyrkan var Den blomstertid nu kommer, nr den kom blev jag minst sagt rrd. Solen sken, alla var glada, levande musik sjung ver trdgrdslandskapet. Det var perfekt.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2006-06-15

Hehe… du r rolig du! klart att vi har frstelse fr att du inte hinner prata p msn nr du hller p¨med det dr spelet.!

Hoppas att du fr det trevligt!
Puss och Kram

Skriv en kommentar