Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Vilken tur att man är ledig

11 juni, 2006 (10:37) | Daniel, Familj | Av: MaxH

Att inte nämna tillslaget mot the pirat bay vore en synd för mig, men jag hoppar nog över det med undantaget att jag nu är med i piratpartiet. Var rösten hamnar får vi dock se men Bodström är inte populär, och inte heller de som stödjer honom.

Jag är uppe i en tvåveckorsperiod där det har varit hur mycket som helst för mig att göra, vilken tur att jag inte har ett jobb. Eller? Nu är det bara en stor sak kvar, om en vecka drar jag ner till DreamHack i fyra dagar och det ska bli skoj. Jag har skrivit en liten artikel varför man kommer tillbaka dit, läs den gärna. Allt detta att göra har blivit nästan frustrerande, folk vill snacka en stund på MSN men så säger man att man måste dra. Tre dagar senare händer samma sak, man känner sig lite elak. Hoppas ni har förståelse i alla fall.

I ett dryga halvår har jag funderar på om jag bör köpa en digitalkamera och nu har jag har insett att jag vill köpa en. Jag har bestämt mig för en vanlig kompakt modell som kommer ut i slutet av juni, Fujifilm Finepix F30. Jag försöker intala mig att den är mycket lättare att transportera än en systemkamera (Hej John) och hur bra den är fast jag inte kommer kunna ha den på DreamHack om två veckor, allt detta intalande för att inte falla offer för att köpa en annan kamera. Eftersom jag ju har insett hur bra den är. Det är dess ISO 3200 jag gillar ärligt talat. Och ni som funderar på bildkvaliten så är det mer än duglig, se själva.

Min mamma och pappa firade rubinbröllop i går (40 år) genom att välsigna ringar framför altaret. Mamma hade jobbat med mat och andra förberedelser säkert i två veckor innan för festen efteråt men jag kan lova er att det var hur skoj som helst. Undertecknad fick äran att arrangera en mini-tipspromenad vilket var uppskattad. Likaså var den starkt spanskinfluerade maten hur god som helst. Till det spelades det spanska sånger varvat med svensk folkmusik och några klassiska stycken, vilken blandning va? Min mor figurerade i en sverigedräkt som hon en gång, med lite hjälp från andra, gjort själv och det var hur vackert som helst. Sista psalmen i den katolska kyrkan var Den blomstertid nu kommer, när den kom blev jag minst sagt rörd. Solen sken, alla var glada, levande musik sjung över trädgårdslandskapet. Det var perfekt.

Kommentarer

Kommentar av Hehe… du är rolig du! klart att vi har förståelse för att du inte hinner prata på msn när du håller på¨med det där spelet.! Hoppas att du får det trevligt! Puss och Kram
Skrevs 15 jun 2006, 13:15

Hehe… du är rolig du! klart att vi har förståelse för att du inte hinner prata på msn när du håller på¨med det där spelet.!

Hoppas att du får det trevligt!
Puss och Kram

Skriv en kommentar