Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Köpa köpa…

21 juli, 2006 (18:03) | Familj, Spel | Av: MaxH

Sådär, en rejäl spark i arslet så är jag här igen. Jisses alltså, och då menar jag bara mig själv.

Dreamhack gick så klart bra, som en dans. FZ var så klart bäst som sig bör. Kollegan Simon hade med sig ett spel till PS2 där det går ut på att spela gitarr som var hysteriskt roligt. Det syntes också på besökarna eftersom den alltid var på och det alltid var kö till att spela det. Turneringen jag höll i blev också mycket lyckad och alla verkade ha roligt.

Jag har också haft några släktingar på besök från Spanien. Det var hur roligt som helst att visa dem den svenska sommaren men för mig blev det rätt jobbigt på ett lite oväntat sätt. När jag har varit i Spanien har jag alltid rökt mycket mer eftersom det är mycket mera, tja, accepterat på helt annat sätt. Nu var det två år sedan jag var där och jag slutade röka i november. Mina släktingar påminnde mig om mina minnen och jag tror inte det gick en natt utan jag drömde om att jag hade rökt. Ibland var det rena drömmar, ibland bara känslan och såna där drömmar som man verkligen tror är sanna. Jag hoppas de inte var det och att jag faktiskt höll mig. Men fyfaen vad det var åt helvete jobbigt alltså.

Jag har nu också köpt en digitalkamera, äntligen är min spontana känsla. Jag bestämde mig för den modellen för en månad sen c:a och fick gott vänta på att den skulle komma ut på marknaden. Fujifilm Finepix F30 heter den, uppföljare till F11 och F10-modellerna. Rockar hur fett som helst. In i det sista tänkte jag om jag ville ha en systemkamera istället men det föll alltid på portabiliteten. Som farsan sa, ska man ut och fotografera eller har man med den utifall man ska fota?

G25Och på tal om att köpa är jag numera rätt så inne på att, återigen när den kommer ut, inhandla Logitech G25. Kortfattat är det en ratt till PC och konsoll. Det dåliga är priset som kommer ligga runt 3000 svenska hårt arbetade riksdaler. Det bra är att det är läderrattens 900 graders rotation (= 2½ varv från ände till ände), H-växelspaken med sju lägen och kopplingspedalen. Vi får se, 3 loppor är jäkligt mycket pengar, eller vad säger ni?

Kommentarer

Kommentar av Pues claro que es mucho dinero, tres mil coronas, pero… el dinero es para gastarlo y si se piensa que se puede hacer, pues se hace
Skrevs 21 jul 2006, 18:20

Pues claro que es mucho dinero, tres mil coronas, pero… el dinero es para gastarlo y si se piensa que se puede hacer, pues se hace

Skriv en kommentar