Kpa kpa…

21 juli, 2006 (18:03) | Familj, Spel | Av: MaxH

Sdr, en rejl spark i arslet s r jag hr igen. Jisses allts, och d menar jag bara mig sjlv.

Dreamhack gick s klart bra, som en dans. FZ var s klart bst som sig br. Kollegan Simon hade med sig ett spel till PS2 dr det gr ut p att spela gitarr som var hysteriskt roligt. Det syntes ocks p beskarna eftersom den alltid var p och det alltid var k till att spela det. Turneringen jag hll i blev ocks mycket lyckad och alla verkade ha roligt.

Jag har ocks haft ngra slktingar p besk frn Spanien. Det var hur roligt som helst att visa dem den svenska sommaren men fr mig blev det rtt jobbigt p ett lite ovntat stt. Nr jag har varit i Spanien har jag alltid rkt mycket mer eftersom det r mycket mera, tja, accepterat p helt annat stt. Nu var det tv r sedan jag var dr och jag slutade rka i november. Mina slktingar pminnde mig om mina minnen och jag tror inte det gick en natt utan jag drmde om att jag hade rkt. Ibland var det rena drmmar, ibland bara knslan och sna dr drmmar som man verkligen tror r sanna. Jag hoppas de inte var det och att jag faktiskt hll mig. Men fyfaen vad det var t helvete jobbigt allts.

Jag har nu ocks kpt en digitalkamera, ntligen r min spontana knsla. Jag bestmde mig fr den modellen fr en mnad sen c:a och fick gott vnta p att den skulle komma ut p marknaden. Fujifilm Finepix F30 heter den, uppfljare till F11 och F10-modellerna. Rockar hur fett som helst. In i det sista tnkte jag om jag ville ha en systemkamera istllet men det fll alltid p portabiliteten. Som farsan sa, ska man ut och fotografera eller har man med den utifall man ska fota?

G25Och p tal om att kpa r jag numera rtt s inne p att, terigen nr den kommer ut, inhandla Logitech G25. Kortfattat r det en ratt till PC och konsoll. Det dliga r priset som kommer ligga runt 3000 svenska hrt arbetade riksdaler. Det bra r att det r lderrattens 900 graders rotation (= 2½ varv frn nde till nde), H-vxelspaken med sju lgen och kopplingspedalen. Vi fr se, 3 loppor r jkligt mycket pengar, eller vad sger ni?

Kommentarer

Kommentar av Pues claro que es mucho dinero, tres mil coronas, pero… el dinero es para gastarlo y si se piensa que se puede hacer, pues se hace
Skrevs 2006-07-21

Pues claro que es mucho dinero, tres mil coronas, pero… el dinero es para gastarlo y si se piensa que se puede hacer, pues se hace

Skriv en kommentar