Snart r det val…

10 augusti, 2006 (19:33) | Politik | Av: MaxH

Det r val snart och det syns i tidningarna och andra lgre individers tnkande. Jag r dessutom lat i valtider och citerar ett inlgg frn Johns blogg som han har 100% rtt i:

Nej nu fr det fan vara nog. Linda Rosing, ta dig i kragen och inse att du bara r ett skmt. Till och med skvallerpressen skrattar t dig och dina frsk att infiltrera vr demokratiskt valda ledning. Jag lste om ovanstende mediakta bimbo i en intervju hos Aftonbladet.

”Vad r viktigaste frgan fr er i valet?
-Vi vill komma t det verdrivna sknhetsidealet hos kvinnor. Vi vill f bort ytlighet och falskhet.”

Men fr alla knugens hstars skull, ditt verdrivna slan. Du blev knd fr att du hade sex i Big Brother och har sedan dess slynat runt fr kung och fosterland fr att synas i tidningen s ofta som mjligt. Du sger att du vet hur det r att knna sig utsatt, kom du till den insikten i armarna p Fadde nr du lg och surplade Cristal p Spybar?

”Till sist, vad nskar du dig mest av allt just nu?
-Att folk ska ta mig och mitt parti p allvar.”

Linda Rosing, du gr dig sjlv till tlje varenda gng du poserar i Aftonbladet med mrk gonskugga och silikontuttarna rtt upp i kameralinsen. Det r trevligt att du hittat tillbaka till skolbnken fr dr tror jag verkligen att du hr hemma. Gr oss alla en tjnst och lgg ned riksdagspartiplanerna fr du vet sjlv att det enda du kommer stadkomma r ett nytt historiskt rekord fr minst antal rster per skriven tidningsartikel.

Din fjant.

Skriv en kommentar