Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Snart är det val…

10 augusti, 2006 (19:33) | Politik | Av: MaxH

Det är val snart och det syns i tidningarna och andra lägre individers tänkande. Jag är dessutom lat i valtider och citerar ett inlägg från Johns blogg som han har 100% rätt i:

Nej nu får det fan vara nog. Linda Rosing, ta dig i kragen och inse att du bara är ett skämt. Till och med skvallerpressen skrattar åt dig och dina försök att infiltrera vår demokratiskt valda ledning. Jag läste om ovanstående mediakåta bimbo i en intervju hos Aftonbladet.

”Vad är viktigaste frågan för er i valet?
-Vi vill komma åt det överdrivna skönhetsidealet hos kvinnor. Vi vill få bort ytlighet och falskhet.”

Men för alla knugens hästars skull, ditt överdrivna slan. Du blev känd för att du hade sex i Big Brother och har sedan dess slynat runt för kung och fosterland för att synas i tidningen så ofta som möjligt. Du säger att du vet hur det är att känna sig utsatt, kom du till den insikten i armarna på Fadde när du låg och surplade Cristal på Spybar?

”Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?
-Att folk ska ta mig och mitt parti på allvar.”

Linda Rosing, du gör dig själv till åtlöje varenda gång du poserar i Aftonbladet med mörk ögonskugga och silikontuttarna rätt upp i kameralinsen. Det är trevligt att du hittat tillbaka till skolbänken för där tror jag verkligen att du hör hemma. Gör oss alla en tjänst och lägg ned riksdagspartiplanerna för du vet själv att det enda du kommer åstadkomma är ett nytt historiskt rekord för minst antal röster per skriven tidningsartikel.

Din fjant.

Skriv en kommentar