Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Så här sitter man…

22 augusti, 2006 (05:01) | Daniel, Skola, Vänner | Av: MaxH

…klockan är 0550 och man är trött som en liten cirkusapa som inte fått sova. Jag har nu börjat på Innovationsprogrammet MTO – Informationsdesign-inriktning och får pendla till Eskilstuna. Första dagen igår och det var inte alls som jag tänkte mig. Det var mycket bättre alltså, vi hade lite lekar och namnbanderolltillverkning på kvällen. Skoj tyckte jag även om de flesta andra yngre (=alla) ville öla istället för att leka. Förresten blev det att jag åkte tåg fyra gånger igår, och hälften av gångerna var tåget först försenat för att sedan ställas in helt och ersättas med buss. Med den statistiken för SJ blir det nog svårt att plugga, hur gratis studenter än åker mellan Västerås och Eskilstuna.

Jag undrar hur tillgänglig jag kommer vara denna och nästkommande vecka. Schemat denna vecka innehåller en hel del Dataintroduktion, och är det ”här har vi en… mus. Bredvid tangentbordet” så skippar jag nog en del av dem. Men nollningsprogrammet är också det späckat under två veckors tid och lär ta upp en hel del tid. Och jag vill vara med på så mycket som möjligt, det här är nytt för mig och det är kul. Och som kårens slogan i år: Kunskap är mer än att studera.

Jag var skitskraj, jag hade högskoleskräck ärligt talat. Allt var så jäkla nytt. Nu är jag bara orolig för det tråkiga, att komma i tid, klara tentor, ta mig igenom det hela. Det jag var skraj för förut, att man inte kände nån.. det är passerat. Vi hade teambuildning en hel del igår (vi hade en kramlek ffs!) och jag är inte skraj längre, tvärtom är det faktiskt så mycket ”svårare” att tvingas åka hem med sista tåget, man vill umgås mer.

G0d m0rg0n.

Kommentarer

Kommentar av Heh, sött.. helt tvärtom med våran klass, ingen vill känna någon typ :)
Skrevs 20 sep 2006, 22:33

Heh, sött.. helt tvärtom med våran klass, ingen vill känna någon typ :)

Skriv en kommentar