Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Skola, fas två

3 september, 2006 (20:15) | Daniel, Skola, Vänner | Av: MaxH

Nollningen, eller jag menar introduktionsveckorna är över, på gott och ont. Det har varit helt skitskojiga saker som de kära faddrarna har fixat och donat och jag önskar jag hade kunnat vara med på fler saker än jag faktiskt var på. Det är lite av ett nytt liv det här med att plugga och festandet. Helt okej och det har blivit några ovana situationer. Allt ifrån att mingla i baren (komplimanger kommer jag aldrig vänja mig vid) till att gå till en föreläsning med 300 andra personer. Inte direkt något jag trodde för tre veckor sedan. Men nu är nollningssakerna brännda och det dags att börja att faktiskt läsa de böcker jag har köpt och ta itu med inlämningsuppgifterna om skärningspunkterna. Nollningen kommer alltid att saknas.

Skriv en kommentar