G och rsta!

17 september, 2006 (13:05) | Daniel, Film/TV/Radio, Politik | Av: MaxH

Valdag. Dags att vlja. Vlj och g sedan att rsta, ven om ni rstar blankt eller p ngot idiotiskt tycker jag att det oerhrt viktigt att g att rsta. Ta vara p demokratin, du fr bara gra det var fjrde r.

Sjlv rstade jag p Piratpartiet eftersom jag inte vill ha ett Bodstrm-samhlle. Ikvll ska jag frska flja valvakan s gott jag kan, fast mamma absolut ville ha hem mig till den tidpunkten. Har ni ingen teve eller radio kan ni titta hr.

Det sknaste r att man slipper den hr jkla skiten nu, jag r s less p valdebatter. S jvla less. Att borgarna cklar sig och kampanjar idag med, fast det strider mot god sed, gr inte saken bttre. Centern har svngt nr det gller krnkraften, moderaterna har svngt nr det gller snkta skatter – hur fan kan de f s mycket rster nr man inte vet var man har borgarna? Men, det r ver nu. Tacka fan fr det, nu kan man sova i fyra r till :-)

Frresten, p onsdag klockan 22.50 p TV4 ska du se p teve. Jag menar det, du ska se p teve d. Det r nmligen sverigepremir fr The IT Crowd, eller som de valt att dpa det p svenska, IT-supporten. Engelsk serie i sex delar (hittils, hoppas det kommer fler) som r helt underbar! Och det bsta, man behver inte vara nrd fr att uppskatta den.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2006-09-17

underbart! rsta nu alla, annars jvlar! vota :)

Skriv en kommentar