Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Gå och rösta!

17 september, 2006 (13:05) | Daniel, Film/TV/Radio, Politik | Av: MaxH

Valdag. Dags att välja. Välj och gå sedan att rösta, även om ni röstar blankt eller på något idiotiskt tycker jag att det oerhört viktigt att gå att rösta. Ta vara på demokratin, du får bara göra det var fjärde år.

Själv röstade jag på Piratpartiet eftersom jag inte vill ha ett Bodström-samhälle. Ikväll ska jag försöka följa valvakan så gott jag kan, fast mamma absolut ville ha hem mig till den tidpunkten. Har ni ingen teve eller radio kan ni titta här.

Det skönaste är att man slipper den här jäkla skiten nu, jag är så less på valdebatter. Så jävla less. Att borgarna äcklar sig och kampanjar idag med, fast det strider mot god sed, gör inte saken bättre. Centern har svängt när det gäller kärnkraften, moderaterna har svängt när det gäller sänkta skatter – hur fan kan de få så mycket röster när man inte vet var man har borgarna? Men, det är över nu. Tacka fan för det, nu kan man sova i fyra år till :-)

Förresten, på onsdag klockan 22.50 på TV4 ska du se på teve. Jag menar det, du ska se på teve då. Det är nämligen sverigepremiär för The IT Crowd, eller som de valt att döpa det på svenska, IT-supporten. Engelsk serie i sex delar (hittils, hoppas det kommer fler) som är helt underbar! Och det bästa, man behöver inte vara nörd för att uppskatta den.

Kommentarer

Kommentar av underbart! rösta nu alla, annars jävlar! vota :)
Skrevs 17 sep 2006, 13:08

underbart! rösta nu alla, annars jävlar! vota :)

Skriv en kommentar