Sjslaget innan tentan

17 oktober, 2006 (19:42) | Skola | Av: MaxH

Nu var det s dr lnge sen sist jag skrev igen. Usch d :( Det bara blir s, liksom.

Igr kvll kom jag hem frn ett ganska knt evenemang, speciellt fr studenter, Sjslaget. En del har sagt att det r en sup- och knullresa, fr en del r det nog s. Jag njde mig med att festa och ha skoj och det var en upplevelse som alla studenter br vara med om. Man lr knna folk, man utmanar folk p sngramsor, man sjunger tacksnger fr busschaffisarna (som ser ut som frgetecken och r allmnt generade). Sen blir det s klart massa skvaller dagen efter om vilka som sov vart och vem som jagade vem och vem som var fullast. Jag vljer att ignorera sdant.

Det andra som hnder i mitt liv just nu r en tenta om 1½ vecka. Jag har hrt andra personer pratat om tentor i sina liv och det var vl mest en jaha-upplevelse nr de berttade om det. Nu r jag i samma panik som de personer jag hrde bertta det om mig, och… med risk fr en jaha-upplevelse fr er: Jag har fecking tenta om 1½ vecka och jag ligger inte bra till. Boken som tentan r p r p svr engelska som r gnad fr fjrde rets universitetsstudenter. Men.. suck it and learn, typ. And make some history.

Kommentarer

Kommentar av
Skrevs 2006-10-17

You can do it!!!!!

angende engelskan kan jag nstan lta dig ta del utav det amerikanska i mig. :)

Kommentar av
Skrevs 2006-10-29

Sjslaget? Trffade du ngra knda DVPare frn UU dr?

Skriv en kommentar