Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Sjöslaget innan tentan

17 oktober, 2006 (19:42) | Skola | Av: MaxH

Nu var det så där länge sen sist jag skrev igen. Usch då :( Det bara blir så, liksom.

Igår kväll kom jag hem från ett ganska känt evenemang, speciellt för studenter, Sjöslaget. En del har sagt att det är en sup- och knullresa, för en del är det nog så. Jag nöjde mig med att festa och ha skoj och det var en upplevelse som alla studenter bör vara med om. Man lär känna folk, man utmanar folk på sångramsor, man sjunger tacksånger för busschaffisarna (som ser ut som frågetecken och är allmänt generade). Sen blir det så klart massa skvaller dagen efter om vilka som sov vart och vem som jagade vem och vem som var fullast. Jag väljer att ignorera sådant.

Det andra som händer i mitt liv just nu är en tenta om 1½ vecka. Jag har hört andra personer pratat om tentor i sina liv och det var väl mest en jaha-upplevelse när de berättade om det. Nu är jag i samma panik som de personer jag hörde berätta det om mig, och… med risk för en jaha-upplevelse för er: Jag har fecking tenta om 1½ vecka och jag ligger inte bra till. Boken som tentan är på är på svår engelska som är ägnad för fjärde årets universitetsstudenter. Men.. suck it and learn, typ. And make some history.

Kommentarer

Kommentar av You can do it!!!!! angående engelskan kan jag nästan låta dig ta del utav det amerikanska i mig. :)
Skrevs 17 okt 2006, 21:54

You can do it!!!!!

angående engelskan kan jag nästan låta dig ta del utav det amerikanska i mig. :)

Kommentar av Sjöslaget? Träffade du några ökända DVPare från UU där?
Skrevs 29 okt 2006, 08:32

Sjöslaget? Träffade du några ökända DVPare från UU där?

Skriv en kommentar