Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Nyöppnade bloggar

23 oktober, 2006 (22:30) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Tjohej, nu var det blogg här med. Blogg blogg blogg. Trött efter skolans föreläsning och tentaplugg gör att det är ganska lite spel nu för tiden, tyvärr. Och tyvärr spelar jag ändå för mycket just nu för att det ska vara hälsosamt för skolan. Men det är ju så skoj!

Jag är så såld på Live for Speed så det inte är sant. Att kunna få, och kontrollera, en fyrhjulssladd i RB4an, precis snudda till däckstapel så den åker ut och bakomvarande får ta vidare sväng, sen kasta om bilen för högersvägen… det kan bara sammanfattas med ett ord: Orgasm. Men nu sitter jag mest och snörvlar och tänker på tentan så även om jag kunde spela så orkar jag inte koncentrera mig speciellt länge. Synd om mig.

Skriv en kommentar