Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Smyg RTS:aren

29 oktober, 2006 (19:11) | Spel | Av: MaxH

Jag är inte mycket för rts eller strategilir överhuvudtaget… men satt hela dagen igår och lirade Company of Heroes. På samma sätt som Open Transport Tycoon Deluxe gav mig ett par sextimmarsession här om halvåret var jag fängslad av CoH igår. Nånting är det som fängslar en och skoj är det. CoH bygger, så vitt jag har förstått, på DoW-motorn och det gav mig också lite tid spenderat. Jag kan dock säga att WWII ligger närmare hjärtat än framtidstrams ;)

Skriv en kommentar