Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Snö och minusgrader, vänj er

1 november, 2006 (22:58) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Varje år händer samma sak. Varje år blir folk tagna på sängen över att snön kommer. Och varje år blir folk förvånad över att annat folk har blivit överraskade. Och varje år är det samma jäkla snack om att snön ”redan” är här. Nu har det ju varit varningar över inkommande stormar i en vecka, värsta sedan Gudrun och gud vet allt. Jag är rätt trött på det hela. Trött på att folk blir överraskade över att snön kom så plötsligt, trött på att de som inte blev överraskade istället blir överraskade på att första folket blev överraskade och framför allt trött på att ingen lär sig. Sen har vi till råga på allt sensationalismmediumet Aftonbladet som så klart ska köra nån Snöchock-story på skiten. Så jäkla trött. Är det mer synd om folk som drabbas bara för att de råkar bo i Stockholm? Fan, bo i norrland några år så vänjer ni er vid att snön kommer tidigt, sluta klaga nu. Så trött. Anledningen till att jag hör om Stockholmsidioterna är chatten jag hänger på. En stockholmswhiners sammandrag hittar du här.

Eftersom jag pendlar till Eskilstuna för att plugga har jag hittils löst det genom att åka moppe ner till tågstationen. Idag, med de första ordentliga minusgraderna och is på cykelbanorna hade jag turligt nog ingen föreläsning men ikväll åkte jag till en kompis för lite filmmys. Det jag inte tänkt på (jaja, jag är trött på mig själv också då alltså) var så klart att låsen kan frysa. Turligt nog var det bara förvaringslåset under sadeln som hade frusit. Själva färden sedan var väl lite sisådär, jag kan inte säga att jag gillar bar asfalt med isfläckar på, då är nog snöunderlag bättre. Jag har tidigare tänkt fortsätta åka moppe på samma sätt men jag är inte lika säker längre. I vilket fall slipper jag ta ställning till det tills på måndag eftersom det är lite partaj imorrn och jag därför istället tar bussen.

Skriv en kommentar