Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Riktigt jäkla gnällig

10 november, 2006 (16:56) | Daniel | Av: MaxH

Nu ska jag gnälla. Ni som inte vill läsa riktigt gnäll kan sluta läsa nu och goggla fram nått jävla lyckopiller istället. Som ni kommer förstå har jag inte mycket temperament just nu utan klagar på det mesta, oavsett vems jäkla fel det är.

Jag är riktigt less. Riktigt jävla less på många saker nu. Jag är less på att IGEN vara så jävla täppt i näsan att jag inte kan andas. Jag har hållt uppe nån vecka med snorsprayen, men jag kommer för fan vara beroende snart, och då kommer jag snora vare sig jag vill eller inte. Till råga på allt kan jag inte sluta med den eftersom vi håller på med projektarbete i skolan…

Mer så är jag less på att ha ont i ryggen. För en vecka sen fick jag ett kraftigt epilepsianfall på en buss mot Eskilstuna (ja tack, jag mår bra, ja det var läskigt för de som såg, bara jag fick vila så var det bra. Nog nu.) och sätena är inte direkt anpassade för gymnastiska övningar i dem. Så med en sträckt rygg blev det Ipren för att kunna röra sig någorlunda normalt. Och ja, jag är less på epilepsin med, men det är fan mitt eget fel.

Jag är också så less på att vara.. själv. Jaja, gnäll mera, det är fan bättre nu och jag har mer kompisar than ever i och med kursare å sådär. Ändå var jag på strålande humör igår och ville ringa och bara… prata och smitta av min gläde till nån. Kunde inte komma på någon som jag har en sådan relation med. Förresten vill jag så klart också kramas och mysa med nån, och det finns det ändå mindre. Man fan vad bra då att jag fått mersmak av det.

Riktigt jävla mörkt är det också, solen går ner vid fyra-tiden. Det känns ju jäkligt skoj att veta att det kommer vara så i tre månader till. En bieffekt är att solen står så jävla lågt så när man åker buss eller bil eller annat fordon flimrar det å har sig så man riskerar få ett epilepsianfall. Vänta ett tag, det har redan hänt en gång! Färdtjänst nästa.

Att sen borgarbrackorna kommer se till att få Sverige att sjunka kan jag inte gnälla riktigt lika mycket över – dels röstade jag på Piratpartiet (nej, det ångrar jag inte, personlig integritet för fan) men framförallt så tyckte en puckad majoritet att det var dags. För att de inte gillade Buffeln. Som om politik har något med honom att göra och hans jävla aura. Fyra år av misär, och det börjar med en mörk vinter.

Att gnälla på aftonblandet sensationalismnyheter… vänta, måste snyta mig… Jo, att gnälla på AB’s sensationalismjournalistik är väl knappast något som behövs.

Mobiltelefon satte eld på hennes säng. Sony Ericsson exploderade under laddning ”Vi hade kunnat dö.”

Chefen tafsade – Tatiana får 400 000 i skadestånd. Sexmobbad fick 400 000

För fan! Skriv NYHETER era jävla sexchockshoror! Och framför allt – anställd utbildade journalister.

Sådär, nu vet ni vad jag tycker om saker och ting idag. Säg inte att jag inte varnade er.

Skriv en kommentar