Riktigt jkla gnllig

10 november, 2006 (16:56) | Daniel | Av: MaxH

Nu ska jag gnlla. Ni som inte vill lsa riktigt gnll kan sluta lsa nu och goggla fram ntt jvla lyckopiller istllet. Som ni kommer frst har jag inte mycket temperament just nu utan klagar p det mesta, oavsett vems jkla fel det r.

Jag r riktigt less. Riktigt jvla less p mnga saker nu. Jag r less p att IGEN vara s jvla tppt i nsan att jag inte kan andas. Jag har hllt uppe nn vecka med snorsprayen, men jag kommer fr fan vara beroende snart, och d kommer jag snora vare sig jag vill eller inte. Till rga p allt kan jag inte sluta med den eftersom vi hller p med projektarbete i skolan…

Mer s r jag less p att ha ont i ryggen. Fr en vecka sen fick jag ett kraftigt epilepsianfall p en buss mot Eskilstuna (ja tack, jag mr bra, ja det var lskigt fr de som sg, bara jag fick vila s var det bra. Nog nu.) och stena r inte direkt anpassade fr gymnastiska vningar i dem. S med en strckt rygg blev det Ipren fr att kunna rra sig ngorlunda normalt. Och ja, jag r less p epilepsin med, men det r fan mitt eget fel.

Jag r ocks s less p att vara.. sjlv. Jaja, gnll mera, det r fan bttre nu och jag har mer kompisar than ever i och med kursare sdr. nd var jag p strlande humr igr och ville ringa och bara… prata och smitta av min glde till nn. Kunde inte komma p ngon som jag har en sdan relation med. Frresten vill jag s klart ocks kramas och mysa med nn, och det finns det nd mindre. Man fan vad bra d att jag ftt mersmak av det.

Riktigt jvla mrkt r det ocks, solen gr ner vid fyra-tiden. Det knns ju jkligt skoj att veta att det kommer vara s i tre mnader till. En bieffekt r att solen str s jvla lgt s nr man ker buss eller bil eller annat fordon flimrar det har sig s man riskerar f ett epilepsianfall. Vnta ett tag, det har redan hnt en gng! Frdtjnst nsta.

Att sen borgarbrackorna kommer se till att f Sverige att sjunka kan jag inte gnlla riktigt lika mycket ver – dels rstade jag p Piratpartiet (nej, det ngrar jag inte, personlig integritet fr fan) men framfrallt s tyckte en puckad majoritet att det var dags. Fr att de inte gillade Buffeln. Som om politik har ngot med honom att gra och hans jvla aura. Fyra r av misr, och det brjar med en mrk vinter.

Att gnlla p aftonblandet sensationalismnyheter… vnta, mste snyta mig… Jo, att gnlla p AB’s sensationalismjournalistik r vl knappast ngot som behvs.

Mobiltelefon satte eld p hennes sng. Sony Ericsson exploderade under laddning ”Vi hade kunnat d.”

Chefen tafsade – Tatiana fr 400 000 i skadestnd. Sexmobbad fick 400 000

Fr fan! Skriv NYHETER era jvla sexchockshoror! Och framfr allt – anstlld utbildade journalister.

Sdr, nu vet ni vad jag tycker om saker och ting idag. Sg inte att jag inte varnade er.

Skriv en kommentar