BF1942 is teh shit!

15 november, 2006 (22:44) | Spel | Av: MaxH

Av ngon konstig anledning drogs det ihop till en Battlefield 1942-kvll med min gamla spelklan som bildades fr just det spelet. Vi lirade ngra timmar och det var helt underbart. Alla rrelser och reflexer satt i ryggraden, rejlt rostiga, men nd, det satt dr. Kursk, Aberdeen, El Alamein… en del saker gr inte att tvtta ur antar jag. Tack och lov frresten.

Vi kommunicerade p TS, precis som frr i tiden, och diskussionen kom upp hur bra spelet r jmfr med andra ur serien. Alla var verens ver att det r bsta hittils, men ngra tyckte att gameplayet var bttre i Battlefield 2142. Sjlv har jag inte testat men jag r tveksam till DICE:s produkter. Frutom Pinball Fantasy och Pinball Dreams spelen, de r nog bland de bsta flipperspelen hittils tycker jag.

Efter att ha blivit gd av ngra aktiva BF1942-spelare p Battleaxe stngde jag av spelet med ett leende. 2½ r av mitt liv, med dessa diskutioner om hur okej en del exploits r och hur idiotiska andra r. Och avsaknande av patchar. Det var ett leende med blandad saknad – mest av allt kommer den saknaden av de gldjestunder man haft i spelet – och lttnad. Lttnad att inte ”behva” st ut med allt det dr. Men gisses vad skoj man har haft dri!

Skriv en kommentar