Vem r konsollmnniska?

19 november, 2006 (12:02) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Jag har aldrig varit en konsollmnniska och kommer nog aldrig att vara det. Med all denna hysteri som r nu kring generationsskiftet, releaserna s hamnar sna som jag lite i skymundan, inget ont i det. Sklen till att jag inte gillar konsoller r enkla; spelen jag gillar att spela gr sig olmpliga p konsol. FPS, flyglir och bilspel gr sig helt enkelt bst p att styra med musar, joystickar och rattar. Jag erknner, ngot motvilligt, att det har blivit bttre p senare r, frmst med tanke p Grand Turismo 4.

Motvilligt drfr att jag nd gillar datorer mer, min PC r min multimediamaskin. Den har internetuppkoppling ocks s jag kan chatta p den! :) Det bara knns som om konsollerna aldrig kommer n ndra fram till det jag vill ha ur maskinerna, och framfrallt lmplighetssynpunkt att lira de spel jag vill. Jag r fett avis p Simon (och er andra) som kan uppskatta de spel som finns p konsoller.

Jag mste nd avsluta med att jag r vldigt nyfiken p Nintentos Wii, frmst styrsystemet s klart.

Skriv en kommentar