Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Vem är konsollmänniska?

19 november, 2006 (12:02) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Jag har aldrig varit en konsollmänniska och kommer nog aldrig att vara det. Med all denna hysteri som är nu kring generationsskiftet, releaserna så hamnar såna som jag lite i skymundan, inget ont i det. Skälen till att jag inte gillar konsoller är enkla; spelen jag gillar att spela gör sig olämpliga på konsol. FPS, flyglir och bilspel gör sig helt enkelt bäst på att styra med musar, joystickar och rattar. Jag erkänner, något motvilligt, att det har blivit bättre på senare år, främst med tanke på Grand Turismo 4.

Motvilligt därför att jag ändå gillar datorer mer, min PC är min multimediamaskin. Den har internetuppkoppling också så jag kan chatta på den! :) Det bara känns som om konsollerna aldrig kommer nå ändra fram till det jag vill ha ur maskinerna, och framförallt lämplighetssynpunkt att lira de spel jag vill. Jag är fett avis på Simon (och er andra) som kan uppskatta de spel som finns på konsoller.

Jag måste ändå avsluta med att jag är väldigt nyfiken på Nintentos Wii, främst styrsystemet så klart.

Skriv en kommentar