Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Filmtajm!

21 november, 2006 (20:10) | CLC, Spel | Av: MaxH

Rätt trött pga taskig sömn inatt, men tänkte iaf slänga upp så ni kan se rörliga bilder på det fenomen jag tjatade om tidigare som jag är så såld på, Live for Speed Cops & Robbers. Filmen är en ganska vanlig biljakt, där jag i en RB4 jagar en kille i en FZ5:a. Polisjakter där flera poliser sammarbetar är mycket roligare, ska se om jag kan lyckas fånga en sådan på film senare. Som ni märker i slutet är fysiken ganska knasig vad gäller kollisioner. Och förresten – ja, det är en ”stad” rent trafikmässigt. Eftersom en del har frågat… reglerna för biljakter är rätt enkla: Ingen ”pitting”(=ingen reparation av skador), ingen återställning (ligger du på taket? synd!) och står du stilla bredvid polisen i 5 sekunder är du haffad (t.ex. om du blir inlåst). Naturligtvis får inte polisen ramma heller, men en s.k. ”pit maneuver” är okej samt småkrockar för att få elakingen att åka fel och/eller skada bilen.

There you go, press play on tape:

Skriv en kommentar