Filmtajm!

21 november, 2006 (20:10) | CLC, Spel | Av: MaxH

Rtt trtt pga taskig smn inatt, men tnkte iaf slnga upp s ni kan se rrliga bilder p det fenomen jag tjatade om tidigare som jag r s sld p, Live for Speed Cops & Robbers. Filmen r en ganska vanlig biljakt, dr jag i en RB4 jagar en kille i en FZ5:a. Polisjakter dr flera poliser sammarbetar r mycket roligare, ska se om jag kan lyckas fnga en sdan p film senare. Som ni mrker i slutet r fysiken ganska knasig vad gller kollisioner. Och frresten – ja, det r en ”stad” rent trafikmssigt. Eftersom en del har frgat… reglerna fr biljakter r rtt enkla: Ingen ”pitting”(=ingen reparation av skador), ingen terstllning (ligger du p taket? synd!) och str du stilla bredvid polisen i 5 sekunder r du haffad (t.ex. om du blir inlst). Naturligtvis fr inte polisen ramma heller, men en s.k. ”pit maneuver” r okej samt smkrockar fr att f elakingen att ka fel och/eller skada bilen.

There you go, press play on tape:

Skriv en kommentar