Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Det här med resor

28 november, 2006 (21:45) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Jisses vilken resa. Ibland vaknar jag upp och inser att de senaste dagarna har varit så jäkla hektiska att det inte är sant. Men när jag tänker efter är det bara två dagar som jag har varit drabbad. I stressade tider är det skönt att kunna komma hem, slå igång nått lir av nått slag (WoW eller LFS blir det mest för mig) och kunna koppla av, flow:a som det så vackert heter.

I vilket fall har jag nu jag tagit ledigt resten av veckan för att kunna bryta av vardagen med en annan resa, nämligen lite riktigt geekande och träffa er. DH knackar på dörren och om 24h är vi redan där och bygger montern hoppas jag. Sen, 12 timmar senare, strömmar ni in och fyller denna absurt gigantiska lokal. 12 timmar efter det kommer det kännas som om konceptet DreamHack har fått eget liv och allting går på räls i detta tillfälliga IRL-community.

Just nu längtar jag fast jag vet att under natten till söndag kommer längta hem igen. Men vilken resa det kommer bli.

Skriv en kommentar