Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

DHet börjar ta slut…

3 december, 2006 (00:29) | Daniel, Spel, Vänner | Av: MaxH

Jag hade rätt. Jag längtar hem nu, men jag måste medge att det en skön stämning här, som det alltid är. En slags communitykänsla som inte jag fått någon annan stans, i alla fall inte ett så här stor grej med så mycket folk. Tävlingarna är avgjorda, priserna har delats ut och nu är det bara sista natten innan vi packar ihop och drar oss hem. Hem ljuva hem, säng sköna säng. Cheers på er och tack för idag – snart i alla fall.

Skriv en kommentar