Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Bidrag till mänskligheten…

23 december, 2006 (11:55) | CLC | Av: MaxH

Trehundra år sen jag skrev här sist, eller iaf 20 dagar. Tyvärr. Inget har jag att skylla på heller, det blev bara en kapitulation av tidsprioriteringen till skolan i slutet av projektet. Men nog om arbete, här ska det snackas spel.

Mitt LFS-gäng har lanserat en ny server med sjukt rolig idé, i alla fall vad det tyder på besökarna. Idén är att man får köpa bilar och pengar får man av att köra bil. När man har kört nog så kan man sälja sin nuvvarande hundkoja och köpa en lite bättre bil. Orkar man inte vänta kan man hämta sin lott som man får och lösa in den. Funkar inte det kan man råna banken, men åker du fast förlorar du både pengar och bilen. Servern är _alltid_ full och på olika forum börjar personer gnälla om att ”det är ju min tur nu, jag har väntat jättelänge!”.

Jisses alltså, vilket problem vi har gett mänskligheten. Mitt problem är att jag inte spelat WoW på säkert två veckor pga av den här nya servern…

Skriv en kommentar