Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Bradåliga idéer

24 december, 2006 (12:40) | Daniel, Jobb, Skola | Av: MaxH

För att citera en kompis, hur lång tid ska förflyta innan en blogg räknas som död? Nåväl, denna är inte död än. Men idag blir det media istället. Om ni undrar vad jag gjort senaste tiden kan ni kolla in denna blogg.

DSC00108.JPGTog den här bilden på skolan och jag tycker det visar det koncept som blir med så många produkter som idag är på marknaden. Just denna är så underbart vacker kaffekanna, men så totalt värdelös. Hoppas det syns trots att det är grynigt och mörkt, annars får ni klicka för att få större bild.

DSC00110.JPGÅkte till familjeläkaren för att kolla till ryggen, såg denna trafikskylt utanför. Bra tanke, men sen när bryr sig gångare om trafiksignaler? Speciellt när straffet togs bort för att gå över gatan mot rött?

Skriv en kommentar