Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Gott nytt

1 januari, 2007 (04:42) | Daniel, Interwebben | Av: MaxH

Jahopp, då sitter man här. Dagen är ungefär som igår, men annat år. Tänkte bara nämna att jag (äntligen) har fixat något av ett bild-script så man kan visa alla de bilder jag har tagit i tid och otid. Skall också försöka sortera om dem på ett bättre sätt, men tills nu får det duga som det är. Du hittar bildarkivet genom att antingen klicka på ”bilder” på första sidan, men för nu ger jag dig en länk här. Notera att när du har en bild uppe kan du zomma in och ut med kontrollerna uppe till vänster.

Ni som inte hade fyrverkerier kan passa på att surfa hit för att få lite virtuella saker. Jag stod på ett tak mitt i stan och såg ut över landskapet av raketer och smällar och det var ett jäkla knattrande och smällande. En del var tom fina. Men nu, med nästan fem timmar av det nya året tillryggalagt skall jag nu prova hur sömnen förändrats.

Gott nytt på er!

Skriv en kommentar