Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Mönstrat eller inte?

28 januari, 2007 (11:21) | Daniel, Motor, Skola, Vänner | Av: MaxH

”Äntligen här” skrev jag sist som rubrik… Många läste bara rubriken å så fick man skit för det – ironifaktorn var ju i själva inlägget! Sickna läsare man har alltså.

Jag ramlade med moppen i förrgår, riktigt obehagligt var det. Inte för att det gjorde så hemskt ont och inte heller blev det några skador på moppen, utan därför att det händer så jäkla lätt att förlora kontrollen. Så nu går jag och småhaltar med ömt knä och axel. Naturligtvis får jag skylla mig själv för att jag har nästan slicks på framdäcket, men tycker att de kan ploga även när det bara kommer 3-4 cm snö. Det är trögt som fasiken att cykla i med. I alla fall funderar jag på att fixa mönstrat däck fram med, bak fixade jag för nån månad sen då det ändå var punktering i det slitna däcket… Måste i så fall byta nu om det ska vara nån idé alls.

Träffade en… höll på att skriva barndomskompis och det är nästan det, jag har känt henne i nästan mitt halva liv. Det var några år sedan sist, det blir ju svårt att ses när man bor på andra sidor av samma land. I vilket fall var det jätteskoj att träffa henne och hennes 9 månader gamla dotter. Söt sak.

Och pratar vi skolan så har jag nu klarat min andra tenta – det hängde på håret trodde jag men jag bommade bara en poäng av de frågor jag svarade på! :) 20 högskolepoäng nu, trallala!

Skriv en kommentar