Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Att längta…

23 februari, 2007 (23:32) | Daniel, Motor, Skola | Av: MaxH

Uff. Riktigt nära var det att datorn som bland annat bloggen och min övriga hemsida på skulle gå åt fanders. Jag kom åt datat å sådär via nätverket, men dessvärre var att den även var lekstuga åt utvecklingsarbetet för en hemsida jag höll på med. Det finns en snubbe som heter Peter som bor i Södertälje som kan det här med datorer lite bättre än mig, så han fixade det åt mig, om än temporärt. Nu är jag skyldig honom några tjiiisburgare. Sen försvann lösenordet till bloggen, men det fixades rätt snabbt, tack och lov. Hemsidan jag gjorde är numera uppe och fungerar där den ska. Lovade Peter att ’wipe:a’ servern, alltså installera om den, men fasiken vad man drar sig för det. Bilderna fungerar inte just därför förresten, så det får ni vara utan. Och längta lite. Jag kan ju blogga nu iaf i lugn och ro.

På tal om att längta så längar jag till Spanien. Det var typ… tja, tre år sen jag var där? två i allafall och det är på tok för lång tid för en som har massa släkt, bekanta och vänner där. Det sorgliga i kråksången är att jag inte har den blekaste hur jag ska komma dit, att vara student är fattigare än vad jag trodde. Det är än lite tid kvar och längtan består.

Det här med snön är något jag längtar försvinner redan. Jag åker som bekant moped till tågstationen och nu är det inte roligt längre. Okej om det är snö och bara snö men när det är snö och under flera centimeter tjockt lager is, men bara här och där, så man åker å far i sidled farligt mycket, då är det inte roligt. Visst, det är smådåraktigt att åka på två hjul på vintern…. alternativet vore att åka buss istället, och gå upp en halvtimma tidigare. Nähe ni, det får fortsätta vara rally på morgnarna, och återigen en bestående längtan på barmark. Utan grus.

Jag har varit täppt i nästan senaste dagarna och idag bestämde jag mig för att limma på märken på studentoverallen. Nästäppan släppte rätt snabbt kan jag säga.

Nu har jag tre bloggar! den senaste är här, mobiltelefonfotoblogg.

Skriv en kommentar