knastentor :(

16 mars, 2007 (09:56) | Daniel, Skola, Spel | Av: MaxH

Varje tenta p skolan innebr att man har panik eftersom man har skjutit upp att plugga eller skriva eller vad man nu skulle ha gjort. rligt talat har jag nog levt p turen hittils mestadels. Fast nu s kom rddningen av en st och trevlig klasskompis som freslog lite hemtentande tillsammans och det gynnade givetvis oss bda. Har bara lite problem med refereringen, men det lser sig p tget dit frhoppningsvis. Sen r det bara en knasig halv-open book-tenta som r nsta vecka… Fr att m illa fyra gnger per r r det nd rtt skoj att vara student. Frresten ska jag ka till AG, det ska bli skoj.

Det var tre hundra r sen jag spelade WoW sist, av ngon knasig anledning blir det mer och mer sllan. Nu har jag ju ocks gtt med i ett avslappnat guild som man nog kan spela tillsammans med, men fr att spela mste man ju logga in och gra lite quests. Knas, man fr ta tag i det dr s man nr level 70 och klarar spelet nn gng.

ver och ut, nu mste jag ka och lmna in hemtentan.

Skriv en kommentar