Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

knastentor :(

16 mars, 2007 (09:56) | Daniel, Skola, Spel | Av: MaxH

Varje tenta på skolan innebär att man har panik eftersom man har skjutit upp att plugga eller skriva eller vad man nu skulle ha gjort. Ärligt talat har jag nog levt på turen hittils mestadels. Fast nu så kom räddningen av en söt och trevlig klasskompis som föreslog lite hemtentande tillsammans och det gynnade givetvis oss båda. Har bara lite problem med refereringen, men det löser sig på tåget dit förhoppningsvis. Sen är det bara en knasig halv-open book-tenta som är nästa vecka… För att må illa fyra gånger per år är det ändå rätt skoj att vara student. Förresten ska jag åka till AG, det ska bli skoj.

Det var tre hundra år sen jag spelade WoW sist, av någon knasig anledning blir det mer och mer sällan. Nu har jag ju också gått med i ett avslappnat guild som man nog kan spela tillsammans med, men för att spela måste man ju logga in och göra lite quests. Knas, man får ta tag i det där så man når level 70 och klarar spelet nån gång.

Över och ut, nu måste jag åka och lämna in hemtentan.

Skriv en kommentar