Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

När jag började skolan…

9 april, 2007 (23:19) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Jag har nu skrivit en liten ”om mig”-sida. Ordet ’Jag’ förekommer 55 gånger på den sidan… men den är väl lite informativ om mig iaf. Daniel Introduktion 1.0, eller nått åt det hållet. Länk till höger —>

När jag började skolan… eller det var nog före jag började, men ändå efter att jag sökte, så bestämde jag mig att försöka bryta lite av det levnadssätt jag hade då. Komma ut mer, träffa folk, lära känna folk, göra saker. Jag visste inte då att jag skulle plugga förändringar i en kurs, men det kom. Och det är så skoj ärligt talat. Inte minst har självförtroendet stiga, välbehövligt. Det enda som fortfarande finns är att jag ännu ser till att ha tid för mig själv, jag behöver det ibland. Men när kör, då kör jag. Rally helt enkelt. Tenta, plugga (nåja), fadderansvarig, huvudfadder (näe, inte samma sak), webmaster, styrelsemöte, festa, föreläsning… många nya saker. Och fett skönt med nyheter. Det enda jag riktigt ångrar, det är att jag inte gjorde detta för tio år sedan då jag borde ha gjort det. Nu får jag istället stå ut med att peta på klasskamraterna med en pinne när de är elaka ;)

Och på tal om det har det varit en oerhört lugn helg, jag har bara slappat hela påsken. Mor och far är i spanien och i och med det försvann alla släktförpliktelser och när det dessutom kom ett nytt spel att spela (som jag är speltestare för) var det bara att njuta. Spelet var skoj och jag har sett till att geekat mig som jag en gång gjorde vecka in och vecka ut. Nu följer en rätt småhektiskt vecka med ganska mycket uppbokad i kalendern men tack och lov är iaf tentaperioden över. Det blev förresten en omtenta som ska ske i juni. Kursen har varit ett skämt och någonstans gav jag upp. Nuvarande verkar vara något rejält att bita i, med intervjuer av höjdare och rapporter som skall lämnas in…

Skriv en kommentar