Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Att vara student på MdH

30 april, 2007 (15:29) | Daniel, Skola, Spel | Av: MaxH

Nu har jag missat och anmäla mig till tentan som är om en vecka, så det blir omtenta. Vilket jäkla värdelöst system MdH har, ärligt talat. Enda anledningen man måste göra det, mig veterligen, är att de ska veta hur många som kommer. Salen är bokad sedan minst ett halvår tillbaka, så enda anledningen är väl att läraren ska veta hur många kopior som skall skrivas ut. Och hur många tentor hon kommer få rätta. En hel del i klassen glömde av den detaljen så nu får vi alla våndas i tre månader till om denna tenta. Suck.

Och faktum är att som student kretsar mycket kring ångest. Under ett faddermöte gjordes en mindmap kring ’Student’ och det slutade alltid som en ångestbubbla. Vägen dit var via tenta, CSN, ekonomi, jobb efter examen, c-uppsats/ex-jobb… och om inte annat så för att man festade. Nu har vi en till sak, det är säkert: MdH:s dator (och tenta-) system.

När det gäller datorspel går det mycket i perioder. I maj 2006 började jag lira lite World of Warcraft och det var skoj. Och snyggt, de har överdrivit alla proportioner och på nått sätt gillade jag de skyhöga dörrarna. Något jag aldrig kom in i var själva historien, den sagoberättelse som ligger till grund. I vilket fall har jag nu inte spelat på snart en månad och för tre veckor sedan sade jag upp prenumerationen. Spelet är skoj, men på nått sätt drar det inte längre. Så nu har jag en level 64-dvärg som kommer få vila. Kan tyckas att det är slöseri med pengar att inte fullfölja det man påbörjat, men grejjen är att jag redan gjort det – jag siktade på level 60 och dit har jag kommit. Jag ville fastna för ett spel eftersom det då inte fanns något, det har jag gjort. Tack, det var skoj, kanske kommer jag spela mer i fortsättningen, kanske inte. Men för nu så får det vila. Hittade förresten en liten film om hur spel utvecklats. Sen den här.

Idag är det valborg, kommentar från en bekant var ”the mother of all non-holidays”, vilket sensationalismskvallerblaskan AB tycker med. Själv har jag lovat mig själv att grilla mer i sommar. Bikinilinjen kommer till år 2012 – kanske. Närmaste tiden stundar fadderutbildning en helg, Absolut Gotland en annan helg – och vid sidan av de nöjena två skolprojekt. Tack och lov så glömde jag anmäla mig till tentan…

Skriv en kommentar