Att vara student p MdH

30 april, 2007 (15:29) | Daniel, Skola, Spel | Av: MaxH

Nu har jag missat och anmla mig till tentan som r om en vecka, s det blir omtenta. Vilket jkla vrdelst system MdH har, rligt talat. Enda anledningen man mste gra det, mig veterligen, r att de ska veta hur mnga som kommer. Salen r bokad sedan minst ett halvr tillbaka, s enda anledningen r vl att lraren ska veta hur mnga kopior som skall skrivas ut. Och hur mnga tentor hon kommer f rtta. En hel del i klassen glmde av den detaljen s nu fr vi alla vndas i tre mnader till om denna tenta. Suck.

Och faktum r att som student kretsar mycket kring ngest. Under ett faddermte gjordes en mindmap kring ’Student’ och det slutade alltid som en ngestbubbla. Vgen dit var via tenta, CSN, ekonomi, jobb efter examen, c-uppsats/ex-jobb… och om inte annat s fr att man festade. Nu har vi en till sak, det r skert: MdH:s dator (och tenta-) system.

Nr det gller datorspel gr det mycket i perioder. I maj 2006 brjade jag lira lite World of Warcraft och det var skoj. Och snyggt, de har verdrivit alla proportioner och p ntt stt gillade jag de skyhga drrarna. Ngot jag aldrig kom in i var sjlva historien, den sagoberttelse som ligger till grund. I vilket fall har jag nu inte spelat p snart en mnad och fr tre veckor sedan sade jag upp prenumerationen. Spelet r skoj, men p ntt stt drar det inte lngre. S nu har jag en level 64-dvrg som kommer f vila. Kan tyckas att det r slseri med pengar att inte fullflja det man pbrjat, men grejjen r att jag redan gjort det – jag siktade p level 60 och dit har jag kommit. Jag ville fastna fr ett spel eftersom det d inte fanns ngot, det har jag gjort. Tack, det var skoj, kanske kommer jag spela mer i fortsttningen, kanske inte. Men fr nu s fr det vila. Hittade frresten en liten film om hur spel utvecklats. Sen den hr.

Idag r det valborg, kommentar frn en bekant var ”the mother of all non-holidays”, vilket sensationalismskvallerblaskan AB tycker med. Sjlv har jag lovat mig sjlv att grilla mer i sommar. Bikinilinjen kommer till r 2012 – kanske. Nrmaste tiden stundar fadderutbildning en helg, Absolut Gotland en annan helg – och vid sidan av de njena tv skolprojekt. Tack och lov s glmde jag anmla mig till tentan…

Skriv en kommentar