Byte av tenta – tur eller otur?

2 maj, 2007 (18:27) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Vaknade, gjorde mina bestyr, satte mig p bussen, sedan p ett tg och hamnade mer eller mindre radiostyrd senare p skolan fr att g p frelsning. Reagerade p att ingen annan var p tget och nr jag kommer fram fr jag det besannat – det var ingen frelsning idag, utan bara en handledning som dessutom var instlld. Jag och den andra dren som ocks tagit miste slr oss ner i kafeterian med vra brbara och gr ingenting. Senare ankommer det andra som inte gjort samma misstag, men likvl misstaget med att inte anmlt sig till tentan (ls fregende inlgg). Efter ngon halvtimma fr vi reda p att det gr att manuellt anmla sig i infodisken p institutionen – det har tydligen varit ngot datortrassel och drfr gr de detta undantag. Givetvis anmler jag mig.

Tar tget hem kvart ver elva, med funderingen om dagen har gtt t fanders eller inte eftersom man steg upp klockan sju, om man hade tur eller otur med att kunna anmla sig till tentan igen. Ngonstans hade man ju redan ’gett upp’ menar jag. I vilket fall r det ju inte s mycket att fundera p om man ska anmla sig eller inte, s resultatet av mina funderingar gr ju inte s mycket vad jag n kommer fram till. Dremot har jag upptckt en annan horribel sak – den omtenta jag tnkte gra nu i dagarna sker p sndagen d jag antagligen r fullast i r, i vilket fall lngst bort. Klockan 0830 den 13:e maj – d jag r p Absolut Gotland. Det man fr p en sak frlorar man p en annan, uppenbarligen.

Yet again: Varfr mste man anmla sig p tentorna?!

Skriv en kommentar