Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Byte av tenta – tur eller otur?

2 maj, 2007 (18:27) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Vaknade, gjorde mina bestyr, satte mig på bussen, sedan på ett tåg och hamnade mer eller mindre radiostyrd senare på skolan för att gå på föreläsning. Reagerade på att ingen annan var på tåget och när jag kommer fram får jag det besannat – det var ingen föreläsning idag, utan bara en handledning som dessutom var inställd. Jag och den andra dåren som också tagit miste slår oss ner i kafeterian med våra bärbara och gör ingenting. Senare ankommer det andra som inte gjort samma misstag, men likväl misstaget med att inte anmält sig till tentan (läs föregående inlägg). Efter någon halvtimma får vi reda på att det går att manuellt anmäla sig i infodisken på institutionen – det har tydligen varit något datortrassel och därför gör de detta undantag. Givetvis anmäler jag mig.

Tar tåget hem kvart över elva, med funderingen om dagen har gått åt fanders eller inte eftersom man steg upp klockan sju, om man hade tur eller otur med att kunna anmäla sig till tentan igen. Någonstans hade man ju redan ’gett upp’ menar jag. I vilket fall är det ju inte så mycket att fundera på om man ska anmäla sig eller inte, så resultatet av mina funderingar gör ju inte så mycket vad jag än kommer fram till. Däremot har jag upptäckt en annan horribel sak – den omtenta jag tänkte göra nu i dagarna sker på söndagen då jag antagligen är fullast i år, i vilket fall längst bort. Klockan 0830 den 13:e maj – då jag är på Absolut Gotland. Det man får på en sak förlorar man på en annan, uppenbarligen.

Yet again: Varför måste man anmäla sig på tentorna?!

Skriv en kommentar