Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Alla dessa tidningar…

18 maj, 2007 (21:50) | Daniel, Film/TV/Radio, Skola | Av: MaxH

Förra helgen var jag på ett studentevent kallat Absolut Gotland. Principen är att man samlar studenter från hela Sverige och stoppar in dem i en camping placerad på Gotland, som egentligen är stängd för allmänheten. Efter två dygn släpper man ut dem och skeppar tillbaka dem till Sverige. Det var fett häftigt måste jag säga och mycket skoj att träffa så öppna människor, om än fulla. Nästa år ska jag tillbaka. Rapporten utöver detta får utebli, jag hänvisar istället till en klasskamrat samt till bildgalleriet hos min linjeförening.

Istället ska jag undra lite om alla dessa tidningar jag nu får som jag inte beställt. Det är Hemma hos Mimer från hyresvärden (där allt är väldigt underbart på ett propagandaaktigt äckligt sätt), Hem och hyra från Hyresföreningen, Siftidningen från SIF, och så klart gratistidningen Västeråstidningen som har mer reklam än papper. Bortsett från Hemma hos Mimer kan jag väl stå ut med resten, även om Västeråstidningen mest skapar arbete eftersom jag måste gå ut med de olästa tidningarna till återvinningen. Det som jag ifrågasätter är att sedan jag började plugga är jag tydligen högintressant person. Numera tar jag, förutom ovan nämnda, även emot Studentliv, Shortcut (okej, här råkade jag tacka ja på nått gratisskit), .K, Forskning och Utveckling, …. tror inte jag har glömt något. Okej att det är skönt att ha nått att läsa när man tillverkar annat brunt återvinningsmaterial på muggen, men nu börjar det bli löjligt mycket. Tidningar alltså.

Det värsta är att jag en gång för länge sen läste att jag inte kan säga upp vilka som helst, t.ex. är jag inte speciellt intresserad av min hyresvärd propaganda, men deras argument var att eftersom den bara kostar 4-5:- per nummer skulle inte hyressänkningen vara märkvärdig. Som om jag bryr mig om det… jag vill för fasiken inte ha skiten! Jag har också försökt övertala den stackars fattiga människa som delar ut reklamen här i att inte få Västeråstidningen, men tydligen måste de dela ut den till alla, antar att det har att göra med att alla kommunala meddelande som står i den när de stänger av vattnet, snöröjning, sandning och annat… som jag ändå inte läser. Så här sitter jag med högar av papper som jag bara läser hälften av eftersom jag sitter på muggen för lite. Hade jag mindre att göra i skolan och runt om kring kanske jag skulle sitta mer, men nu vill jag bara slippa bära ut skiten som övertar mitt badrum…

En till fundering – jag förstår att många av dessa tidningar är knytna till olika saker man är delaktig i – men varför kan de inte dela ut några av dem till arbetslösa? typ Forskning och Utveckling samt Shortcut? Som student har jag förstått att man tillhör en mycket uppmärksammad grupp (Varför har jag två studentrabattkort?), men det är de arbetslösa som behöver uppmärksamhet. Jag hinner ju för fasiken inte läsa materialet jag får!

Och på tal om arbetslösa gillar jag budskapet i Manpowers nya reklamserie.

Ett helt orelaterat visdomsord: Är du inte bra på att jonglera, använd mindre bollar.

Kommentarer

Kommentar av jag måste direkt sägga att jag håller med dig…. Alla dessa tidningar som bara ligger i hallen och tar upp platts, och som man sedan måste bära i väg till en miljöstation som ligger jääääte långt bort *blink* Detta när man inte ens läser
Skrevs 18 maj 2007, 22:04

jag måste direkt sägga att jag håller med dig….
Alla dessa tidningar som bara ligger i hallen och tar upp platts, och som man sedan måste bära i väg till en miljöstation som ligger jääääte långt bort *blink*
Detta när man inte ens läser dom….
Nä, sluta med det tycker jag…

Måste dock säga att jag tycker de hade varit roligt med lite mera information om AG (ablolut Gotland)

*kram Kram*

Skriv en kommentar