Definitionen av vackert

24 september, 2007 (21:36) | Daniel, Spel | Av: MaxH

Dagens bsta kommentar kommer frn expedit p datorspelsaffr. Fljande utspelade sig.

fz_haruhi_1219.jpegDaniel gr in rakt fram fram till disken och sger -”World in Conflict…?”. Den 35-riga kvinnliga expediten, som ser ut att vilja vara ngon helt annan stans, tar fram ett Collector Edition-exemplar av spelet och frgar om jag vill ha ett sdant. Efter att noterat att priset r 200:- extra avbjer Daniel och sger -”Jag var med i alpha- och beta-testningen, jag vet vad som vntar nd.” Expediten tar fram en vanlig frpackning av spelet och svarar med ett frstende nickande och sger den numera frevigade kommentaren:

-”Jag har aldrig sett ngot s vackert som att se en liten by sprngas i smbitar…”.

Hller med, det r underbart vackert. Och expediten ville hem och spela antagligen.

Skriv en kommentar