Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Mamma, jag vill ha ett sånt, riktigt, flygplan istället!

15 november, 2007 (07:42) | Daniel, Familj | Av: MaxH

I juli hittade en badande familj i England ett flygplan av modellen P-38 Lightning begravt i stranden. Det har legat begravet sedan september 1942, ni kan läsa mer här. Jag ser genast scenariot framför mig över hur de mindre i familjen bråkar om vems flygplan det är och vem som får vara pilot gentemot mekaniker. Jag hade helt klart velat vara piloten. Och jag hade inte haft nått emot att kunna skryta om att äga ett ett riktigt jaktflygplan från andra världskriget! Jag är fundersam över ”Man hoppas nu kunna bärga det i stort sett intakta planet nästa vår”. In rust we trust?

strandetta448.jpg

Och på tal om det ska jag flytta. Lite ironiskt, det snackas om att mitt område skall göras om från hyresrätter till bostadsrätter, något jag inte direkt gillar, men nu blir det istället flytt till en bostadsrätt. Skälet är en bortgången farbror och då läget är bättre och planlösningen är mycket bättre var det självklart val. Så då slipper jag vara delaktig i proceduren om dessa hyreslägenheter i alla fall.

Skriv en kommentar