Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Kul jul.

28 december, 2007 (23:12) | Daniel, Familj | Av: MaxH

Då var julen äntligen över och saker börjar lugna ner sig. Eller tja, det är ju lite nyårsfirande och trettondag kvar (jag är ju halvspanjor, där firas det lite annorlunda. Vi firar både och.) men sen är det klart… för redovisning i skolan. Jag fattar inte hur terminen kan ta slut 20:e januari, är det inte vettigare att ha julen mellan två kurser istället? Nåväl, trendspaning är roligt iaf. Jag fick vara tomte i farfars skägg och det var rätt skoj. Otroligt att jag som är yngst är tomte. Menar, att vi ens har tomte… nåväl, vuxenspex.

Är förresten singel igen. Det kom lite fakta om vad vi ville i livet som kom och bet oss i rumpan. Det hade antagligen inte hållt i längden, men jag var beredd att kämpa ett tag till i alla fall… Ni ska veta att det gör ont, jag var inte riktigt beredd på det. Det värsta är väl att jag inte riktigt vet vad jag ska se fram emot längre, samt att jag inte vet vem jag kan ringa när man har småtråkigt på dagarna. Man har ju en del vanor uppbundna som man måste förändra. Keeping busy helps. Men nog om det.

Jag ska ju flytta till min avlidne farbrors lägenhet så småning om, men det går sakta med jobbet att rensa den. Förståerligt, farfar och farmor är gamla så rally går inte förbi dem direkt. Sen blir det dags för massa vuxna saker som att för första gången välja golv och tapeter till alla rum och på det spis, kyl och frys. Jag är ingen expert inom vitvaruområdet, så det är väl bara att ta nån i rätt höjd å bredd, leta efter billigast å sen köpa det? Tips mottages tacksamt. När det gäller golv och tapeter… tja, jag gillar stilrent. Lutar åt laminatgolv av någe slag. Men jag är fortfarande helt jäkla lost… tips mottages!

Skriv en kommentar