Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Golv går man på… men tapeter då?

29 december, 2007 (14:52) | Daniel, Familj | Av: MaxH

parkettgolv.jpgVar och kollade på tapeter och golv för lägenheten… sjukt svårt alltså. Men jag var ändå rätt petig när det gällde golv tydligen. En del laminatgolv är jätteplastiga medan en del har iaf lite trä överst och ger en okej känsla ändå, men väldigt få. Jag har bestämt någorlunda hur jag vill ha det golvmässigt iaf, det blir parkett eller fanér i stil med bilden (taget från bauhaus veckoblad). Men till köket bestämde vi att laminat var ändå bäst val men där var det svårt att hitta det jag ville ha, jag hatar nämligen fejkade skarvar som ska se ut som en 3D- effekt, typ klinker-lookalike eller sådär. Utan skarvar fanns det bara jättemörka golv. Sen nått lugnt träakigt i sovrummet, ickeplastigt laminat är okej.

Tapeter var fett mycket svårare. Nått ljust å mjukt i sovrummet och nått ’mysigare’ i sovrummet fast ändå ljust. I köket blir det målat (måste mellan-tapetsera där annars, då det är nån struktur som är svårt att tapetsera) i nån nyans jag inte vet. Köksluckorna ska målas om vid tillfälle och jag vill också försöka inreda rummen lite mer än bara secondhand-grejjer som jag har nu. Spottar i taket kanske?

Köpte förresten nytt G23-lysrör till spisfläkten när jag ändå var på Bauhaus. Efter att diskbänkslysröret, spisfläktlampan, kylskåpslampan OCH taklampan i köket brunnit på samma halvår går det väl inte att skjuta upp lysinhandlandet längre, det börjar bli riktigt mörkt. 55 jäkla spänn, miljövänligt å bra, men jag har fasiken inte råd att vara miljövänlig i det här studentsamhället. Och så klart jag glömde köpa lysrör till diskbänken…

Har svårt att sova. jag får tid över att tänka då… resten av dagen går okej, jag sysselsätter mig med i princip vad som helst för att hålla mig upptagen med nått… men att gå att lägga sig är inte roligt alls. ”Kasst med liten boll!” som en klasskamrat skrev i sin blogg.

Skriv en kommentar