Dilemmat fortstter.

21 januari, 2008 (22:06) | Daniel, Politik | Av: MaxH

Med tanke p vad jag skrev om att konsumera mindre s slog det mig en sak: det mste finnas behov av att producera saker fr att fretag ska vilja lgga ner pengar p forskning och utveckling p miljvnliga produkter. Om Nokia fr mindre vinst, eller till och med back, kommer de skerligen minska ner FoU, tyvrr, d fretag brukar skra dr frst. Naturligtvis kan man fortfarande som konsument visa intresse genom att frga efter produkter, blogga om behovet och annat, men de mste ha en vinst fr att utveckla grna produkter. Its a money world after all.

Jag str fortfarande helt jkla still i mitt tapetdilemma. Det blir mer och mer brttom ocks, och rligt talat brjar jag mer knna fr att g till de dyrare butikerna i stan och f nn som vet att rekommendera frger p tapeter. D fr man ju s klart betala fr servicen ocks. I gamla IKEA-katalogen hittade jag ett foto p en mjlig tapet/milj, men p hemsidan r det bara vldigt kontrastrika och skrikiga inredningar i svart och vitt… som fr vrigt verkar vara himla moderiktigt nu. Urk. Det gr ont i gat, jag vill ha mjuka variationer!

Hrom i frra veckan bestmde jag mig fr att kpa ett spelkollektion. $59 US gick det p och det jag talar om r The Orange Box, och till det ocks Gary’s Mod. Det frsta r allts Half-Life 2 tillsammans med en bunt spel och modifikationer till, ssom Portal, Team Fortress 2 och annat. Gary’s Mod r som en stor legolda – det gr inte ut p nnting utan man bygger saker helt enkelt. Spel pratar jag mer om i min terppnade Spelblogg.

Veckans idioti, jmfr priset p denna bok som ingr i kurslitteraturen i min nuvvarande kurs Informationsstrukturer:
Akademibokhandeln, Bokus, Adlibris.

Skriv en kommentar