Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Dilemmat fortsätter.

21 januari, 2008 (22:06) | Daniel, Politik | Av: MaxH

Med tanke på vad jag skrev om att konsumera mindre så slog det mig en sak: det måste finnas behov av att producera saker för att företag ska vilja lägga ner pengar på forskning och utveckling på miljövänliga produkter. Om Nokia får mindre vinst, eller till och med back, kommer de säkerligen minska ner FoU, tyvärr, då företag brukar skära där först. Naturligtvis kan man fortfarande som konsument visa intresse genom att fråga efter produkter, blogga om behovet och annat, men de måste ha en vinst för att utveckla gröna produkter. Its a money world after all.

Jag står fortfarande helt jäkla still i mitt tapetdilemma. Det blir mer och mer bråttom också, och ärligt talat börjar jag mer känna för att gå till de dyrare butikerna i stan och få nån som vet att rekommendera färger på tapeter. Då får man ju så klart betala för servicen också. I gamla IKEA-katalogen hittade jag ett foto på en möjlig tapet/miljö, men på hemsidan är det bara väldigt kontrastrika och skrikiga inredningar i svart och vitt… som för övrigt verkar vara himla moderiktigt nu. Urk. Det gör ont i ögat, jag vill ha mjuka variationer!

Härom i förra veckan bestämde jag mig för att köpa ett spelkollektion. $59 US gick det på och det jag talar om är The Orange Box, och till det också Gary’s Mod. Det första är alltså Half-Life 2 tillsammans med en bunt spel och modifikationer till, såsom Portal, Team Fortress 2 och annat. Gary’s Mod är som en stor legolåda – det går inte ut på nånting utan man bygger saker helt enkelt. Spel pratar jag mer om i min återöppnade Spelblogg.

Veckans idioti, jämför priset på denna bok som ingår i kurslitteraturen i min nuvvarande kurs Informationsstrukturer:
Akademibokhandeln, Bokus, Adlibris.

Skriv en kommentar