Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

MaxH är en fåne

21 januari, 2008 (11:30) | Spel | Av: MaxH

gmod.jpg

Jag vet, det är fånigt. Men samtidigt gillar jag det ändå. Jag har ändå småsuktat efter det ett tag, så nu tillåter jag mig att vara fånig samtidigt som alla andra var fåniga när det kom. Jag pratar om Gary’s Mod som jag precis införskaffat. Eller jag införskaffade rättare sagt The Orange Box… inte för att lira HL2 eller så, utan för att dels Portal va sjukt roligt, men mycket för att jag var sugen på att testa TF2. Och garys mod så klart. Kontentan är att det är sjukt med det senare medan TF2 känns utspejsat. Dock fortfarande roligt som fasiken. Men mitt clc-adminande tar tidsmässigt stryk….

Skriv en kommentar