Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

En nattlig avbruten film

26 januari, 2008 (15:27) | Daniel | Av: MaxH

Såg en film inatt som handlar om en ensam överlevande i en stor stad, full med monster som kommer ut på natten. Bra film, rekommenderas.

Mitt i filmen hör jag ett par dunsar med ett par sekunders mellanrum, för att slutligen höra ett glaskras. Först trodde jag det var i filmen – det var ett sånt tillfälle – men när jag såg att det inte fanns någon relation för det tittade jag ut, precis efter glaskraset, och såg en snubbe jogga från portdörren. Suck. Smög ner i trappen och såg då så klart rutan i dörren vara krossad och tre meter passage full med glassplitter. Ingen annan påverkan eller ens försök till att gå in i porten, bara rutan. Så onödigt. Visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag ringde SOS alarm och bad om att kopplas till polisen (orka gå igenom polisen menyer), de antecknade och bad mig ringa fastighetsägarens journummer. Vilket jag gjorde.

Förstörelse utan syfter är något jag har mycket svårt för. Ska bli skönt att flytta snart. Jag har ju varit med om en del i detta område, grannen gjorde bomber t.ex. Väx upp för fan, skaffa en hobby… spela datorspel hela dagarna som jag!

Skriv en kommentar