Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Övning ger färdighet

30 januari, 2008 (00:32) | CLC | Av: MaxH

Det verkar ge resultat. Varv efter varv på den förbenade Kyotobanan ger resultat och nu går det hyffsat snabbt. Hemligheten är att under INGA omständigheter komma ut på gräset, och lära sig vilka kurvor man kan gena hur mycket på. Inga undantag, då straffar det sig rejält. Återigen funderar jag hur det kommer sig att jag föredrar racing i trafik (streetracing?) så mycket mer än banracing. Vet fortfarande inte, men det fungerar… Får väl se när vi byter bana på servern igen, då är det väl samma visa, fast nu blir det nog en bana vi redan haft och inte lika stort problem förhoppningsvis.

Fick denna video skickad till mig på IRC. Checka in den mjuka upphängningen, haha :)

Skriv en kommentar