Det hr med gummi…

6 februari, 2008 (22:56) | CLC, Spel | Av: MaxH

Shit allts… dcksvalet till Kyotobanan r helt makalst. Antingen kr man hrda fram och medel bak, men d frblir dcken fr kalla och sliriga. Eller s kr man medel fram och mjuka bak, och d hller de rtt temperatur ett halvt till ett helt varv, sen blir de verhettade och vldigt sliriga. Vad fasiken ska jag gra, det finns inget mellanlge? Har frskt att provocera fram vrme med de hrdare blandningen men liktfrbannat s… ne. Just nu r det bsta att ha medel bde fram och bak, med resultatet att de blir vehettade fram och undertempererade bak – det hller i alla fall lngst innan det blir okrbart. Att gra om instllingarna p bilen r ju inte att tnka p, dels suger jag p snt, dels lskar jag den jag har. Det knns som om det bara kan bli smre trots allt detta.

Jag r glad att jag lrde mig banan till slut ven om dcksproblematiken fr kvarst tills Duke Nukem kommer ut. Snart byter vi bana p server och gissa om det r fetingsknt. Med hjlp av vrldens bsta kodare, eller i alla fall mest hngivna kodare, kommer vi snart slppa version 2.6.7 som innehller en massa godis: omgjort system fr bankrn, nya hjlpmeddelanden och lite annat gott. Det blir en rallybana ett par dagar innan vi vergr till Aston igen. Det kommer knnas som att komma hem efter ett mycket frustrerande ventyr…

P en helt annan front kan jag bertta att jag NTLIGEN ftt tag p en Fan Controller vid namn ZM-MFC1 Plus (svart) som passar utmrkt p min svarta Antec Ninehundred-lda. Jag brjade jaga en sdan strax efter jul – bde genom dustin (som har en terfrsljare hr i stan) och dataknuten/128bit.se. Dustin har nnu inte hrt av sig och den andra affrn skt upp datumet gng p gng. Det slutade med att jag fick be en stockholmspendlande vn att kpa p Webhallen.

Bild 2039 Bild 2040

Det jag totalt glmde av var att flktarna har ju MOLEX-kontakter! Allt mekande och kabelhrvande fr ingenting. Nu mste jag kpa sna hr MOLEX till flktkontakt-sladdar, vad de ny heter och kostar. Bleh. Och s har jag s klart frlagt kardborrebandet som jag kpte fr att stta fast de hrna lysrret som legat och skrpat lnge nog… och s upptckte jag att jag glmt gra ngot t power/reset-knapparna. Det r nmligen s att kablarna r fr korta s jag mste knpa ihop egna frlngningar, som det r nu s mste jag ’tjyvkoppla’ fr att starta datorn… suck, inte min dag idag.

Nr allt r som det ska sen ska jag fota lite och lgga upp s ni fr se. Lite stolt blir man nd ver sin disijnade lda – min frsta. Bl fr beige!

Skriv en kommentar