Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Ny kurs

27 februari, 2008 (16:02) | Daniel, Familj, Politik, Skola | Av: MaxH

Jag tycker inte om att planera. Jag planerar så lite som möjligt, men vissa saker är ofrånkomligt, t.ex. får man ett skolschema med lektionstillfällen. Nåväl. Men ibland blir det bara för mycket. Just nu känns det som om hela världen inte snurrar om inte jag svarar på samtal, gör mitt skolarbete, hjälper till med ett flertal sajter och dessutom tar på mig datorrep-jobb som kommit in. Well, line up and pick a number, var sak har sin tid – även fritid. Jag vägrar stressa eller må dåligt. Hittils har det gått bra :)

Nu är äntligen allt valt för lägenheten förutom kyl å frys. Jag vill ha rostfria skåp då de är modernt snyggare, men det är svårt att motivera till snubben som betalar. Har en känsla att det blir han som väljer i slutändan, precis som med sovrumstapeten. Suck vilken äcklig jobbig sörja det där är. Nog om det.

Ny kurs i skolan, Textdesign 3. Vi arbetar med manualer och instruktioner just nu och som första inlämningsuppgift fick vi analysera valfri manual/instruktion. Jag tog en IKEA monteringsanvisning som funkade rätt bra. Eller, för att säga de rakt ut, de är informationsmässigt sett underbara. Måste ta tag i släpet jag har i skolan, bland annat från ett par el-prov från förra kursern. Usch, jag är ju så trög på att läsa alltså.

Läste min fd chefredaktörs blogg om denna artikel. Nu är inte jag nån miljöhjälte, men det är rätt skadat att ’behöva’ släcka lampor i ett rum man inte är i när såna där jäkla bovar simmar omkring på våra hav. Urk.

Peace out.

Skriv en kommentar