fr mycket IRL i blodet…

27 februari, 2008 (15:47) | CLC | Av: MaxH

Ibland tar IRL verhanden ver livet, och likt dr ska det vara en viss balans. Just nu r det fett mycket IRL, det r lgenhetsrenovering och skola och… skola.

CLCnews: Hr om veckan bytte vi till Fern Bay-banan, en som vi inte haft p vldigt lnge. Det var som att komma hem igen, man knde igen vartenda jkla gupp p det stycke asfalten. Setupen fr bilen har ju utvecklats nr vi krt Aston och Kyoto, vilket medfrt att, eftersom de r lngre banor med lngre rakstrckor, man flyttat upp utvxlingen fr vxlarna. S vl p Fern Bay vxlade jag alltid fr sent och krde fr fort in i kurvorna, vntade ju p att varvtalet jag var van med sen frut. Efter ngra varv gick det bttre. Tnk vad man inte tnker p. Frresten har vi numera en mycket fin och uppdaterad hemsida, kika in vetja.

Annars gr utvecklingen frammt och CLC som team har stadig grepp om nya ideer. Det verkar som om det aldrig tar slut.

Skriv en kommentar