Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Battlefield 1942-nostalgikväll

6 mars, 2008 (17:39) | Spel | Av: MaxH

bf1942.jpgDet anordnades en nostalgikväll för bf1942 av folk i fz-forumet och eftersom jag ändå har ägnat en hel del tid till det spelet då det begav sig så hoppade jag in på server när det var dags. Fick ett par tårar i ögonen när det spelades och allt det man en gång kritiserat i spelet ”fanns inte”. Jag minns spelet som snabbare än vad det egentligen var. Bocage, El Elamein, Kharkov, jisses vilka minnen och erfarneheter som fanns där. Jag fick nästan ett litet ryck att spela mer regelbundet, men erfarenheten kring spelet säger mig att det får räcka med eventuella retrokvällar och kanske nått lir med bästa svenska modden, SilentHeroes, det anordnas ju lite gatherings däri.

Skriv en kommentar