Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Varför vara sjuk när man är sjuk?

11 mars, 2008 (02:24) | Daniel | Av: MaxH

Alltså, en nackdel med att vara sjuk gamer är att man inte kan lira. Man bör inte heller lira eftersom man ska vila, helst vara nerbäddad etc etc. Och så finns det ändå saker att göra som att t.ex. plugga, men det går ungefär lika bra, men är tråkigt dessutom. Väljer man ändå att fuska och gamea en liten stund går det åt pipan, man kan inte koncentrera sig och man blir lack. Vilket gör att man quittar efter fem-tio minuter ändå. Går det inte bra och man gör småfel njuter man inte av liret helt enkelt. Så, tillbaka till soffan och glo på Oprah eller nått annat ovettigt. Bläh igen.

Skriv en kommentar