Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Som man bäddar…

31 mars, 2008 (16:54) | Daniel, Interwebben, Skola | Av: MaxH

…får jag ligga. Förbannat alltså. Började kika på lite av de rester jag har kvar i skolan som jag av en eller annan anledning inte gjorde förut. Den största kursen var för ett år sedan och går alltså nu för ettorna, så det är så klart ett bra tillfälle att snappa upp på det. Nu har jag redan lånat ut boken utan att tänka på det, men eftersom det är två inlämningsuppgifter, varav en är hyffsat stor, så bör man nästan närvara på lite lektioner och, tja, faktiskt plugga lite. Efter att ha slagit ihop schemat med nuvvarande kurser jag ska läsa så visar det sig att jag isf ska vara i skolan 4-5 dagar i veckan. Ganska dryg om du frågar mig, jag är ändå van att ha 1-3 gånger i veckan och sen jobba hemma. Vi får väl se, jag slipper i alla fall tentan på den kursen då jag råkade klara den förra året.

För övrigt så går det nåt slags MSN-virus nu. Jag klarar mig eftersom jag är smart och inte klickar på konstiga länkar och dessutom använder en bra message-klient, men det börjar bli jobbigt att få det av massa folk. Meddelandet går ut på att man får en adress (som slutar på ens MSN-adress) och sedan texten ”lool someone put ur photo here :D ”. KLICKA INTE PÅ DEN.

Nu ska jag slappa sista dagen på fem veckor, känns det som. Lite TF2 blir det nog.

Kommentarer

Kommentar av Du nämner ”lool someone put ur photo here :D”. jag skulle aldrig vara dum nog att klicka på en sådan länk, men min bror var. Du vet inte hur man ska få bort den? mvh.E
Skrevs 03 apr 2008, 09:24

Du nämner ”lool someone put ur photo here :D”.
jag skulle aldrig vara dum nog att klicka på en sådan länk, men min bror var.
Du vet inte hur man ska få bort den?
mvh.E

Kommentar av Tyvärr inte, kan bara hänvisa till Google.
Skrevs 25 apr 2008, 00:12

Tyvärr inte, kan bara hänvisa till Google.

Skriv en kommentar