Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/14/157714/maxh.nu/public_html/wp-includes/post-template.php on line 293

Daniel och de små tomtarna

De små grodorna är lustiga att se. Really.

Skip to: Content | Sidebar | Footer

T610 – den sista mobiltelefonen…

22 april, 2008 (12:55) | Daniel, Skola | Av: MaxH

Min mobiltelefon har jag aldrig varit nöjd med. Den yttre designen på de nya mobilerna har jag inte gillat på länge, faktum är att jag fortfarande vill ha en T610i med ny hårdvara i. Skönt avstånd mellan knapparna, och inga knappar av typen ”jag vill koppla upp mig så snabbt att wappen måste sitta på en egen knapp”-knappar. I brist på en egenutvecklad telefon blev det två mindre nöjda köp sedan dess, en S700i och en W850i… Nånstans i julas gav jag upp och köpte ett 8 Gb minneskort och tänkte ha min dumma mobil ett tag men gudarna ville annorlunda. För nån månad sen fick jag ganska roliga grafikfel på displayen, som dessvärre gjorde det till en mindre upplevelse att surfa, spela, ringa… och att överhuvudtaget hantera telefonen. Efter garantiärende har de bytt display, keypad och slide.

Och, så klart börjar mina byta-telefon-tankar rulla igen. Nu gjorde jag slag i saken och köpte mig en W890i hos Tre, där de inkluderade 8 Gb minneskort. Smällar jag får ta är att telefonsvararen inte går att stänga av (!) och så klart brandingen på telefonen. Eventuellt kör jag en debranding senare, det är ju det där med garantin mot Tre. Menyerna har dessutom flyttas omkring en hel del, till det sämre om ni frågar mig. Men, den yttre designen – bäst sedan ovan nämnda retrotelefon.

Just nu pluggar jag grafisk form i skolan, hur skoj som helst. Som vanlig är jag ute i sista stund med inlämningsuppgifterna och även om det är skoj så är jag beroende av inspiration för att kunna skapa. Det får mig att fundera på hur man ska kunna jobba med det här. Inspiration eller inte – man måste producera även klockan åtta en måndagmorgon… Nåväl, ett bokomslag är snart klart och iden till affisch finns. Så det funkar nog det här till slut, tror jag i alla fall.

Skriv en kommentar